Spor
  • 31.8.2014 11:16

Galatasaray bombayı patlattı

Spo Toto Süper Lig'de dördüncü yıldıızı hedefleyen Galatasaray, transfer sezonunun so iki gününe girilmişken sürpriz bir isime imza attırmayı planlıyor.

Doria, Balanta,Campbell, Podolski... Sarı kırmızılılar ilgilendiği birçok isimle imzaları atamadı fakat transferin son gününe doğru gündeme yeni gelen isim taraftarları heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz sezon Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan kadroda yer alan ve madalya alan isimlerden olan Stéphane Mbia, aslen QPR'ın oyuncusuydu fakat 1 Temmuz itibarı ile İngiliz kulüple olan sözleşmesi sona erdi . Henüz bir takımla sözleşme imzalayamayan Mbia bonservis bedeli olmayan bir oyuncu durumunda.

France Football'ın haberine göre hem ön libero hem de stoper oynayabile Mbia için harekete geçen Galatasaray, hem bonservis bedeli olmayan hem de son sezon Avrupa'da şampiyonluk yaşamış oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Haziran ayında İtalyan devi Inter'e imza atmaktan son anda vazgeçtiği bilinen Mbia, transfer sezonu boyunca Arsenal, Milan ve Everton'ın radarına girdi fakat aynı haberdeki iddiaya göre Galatasaray Kamerunlu oyuncu ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:12

İLGİLİ HABERLER