Spor
  • 21.7.2019 00:59

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer çalımı

Süper Lig’in 2018-2019 sezonu şampiyonluğuna adını yazdıran Galatasaray’dan sarı-lacivertlileri kızdıracak bir son dakika haberi geldi. Galatasaray’ın eski yıldızlarından Garry Rodrigues’i kadrosuna katan Fenerbahçe’ye sarı-kırmızılılardan misilleme denilebilecek bir transfer yolda. O yıldız isimle prensipte anlaşılıdığı da belirtilenler arasında bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 2018-2019 sezonunda başarılı bir dönem geçiren ve 22. Şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri sürüyor. Teknik Direktör Fatih terim ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ortak mesai yaptığı transfer döneminde ezeli rakip Fenerbahçe'ye Garry Rodrigues transferini misillemesini yapmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncuyla prensipte anlaşıldığı belirtildi. İşte Aslan ve Kanaryanın transfer çekişmesine ilişkin son dakika gelişmeleri…

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takım kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını Avusturya'da sürdüren sarı-kırmızılılarda takıma yeni isimler katılacak…

Birçok yıldız ismi kadrosuna katan Cimbom'da Fenerbahçe'nin eski yıldızı takıma kazandırılıyor. Futbolcunun kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı.

FOTOMAÇ'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski ön liberosu Josef de Souza ile el sıkışırken Brezilyalı futbolcunun kulübü Al Ahli ile de büyük ölçüde anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu 1 yıllığına kiralanacak. Galatasaray, Fenerbahçe'nin Rodrigues transferine Josef de Souza'yı alarak misilleme yapacak.

Ndiaye'nin boşluğunu Seri ile dolduran Sarı-Kırmızılılar, Sevilla'ya sattığı Fernando'nun yerine ise Brezilyalı ön liberoyu kadrosuna katıyor. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen 30 yaşındaki Sambacı ile görüşen Cim-Bom, yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı…

ARADA UFAK PÜRÜZLER KALDI

Ekonomik olarak küçülme kararı alan Arap kulübünün de Josef de Souza'nın yüksek maliyetinden kurtulmak için transfere yeşil ışık yaktığı ve Galatasaraylı yöneticilere zorluk çıkarmayacakları bildirildi.

Taraflar, Brezilyalı ön liberonun 1 yıllığına kiralanması konusunda büyük ölçüde anlaşırken, aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin resmen açıklanacağı ve Josef'in Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği kaydedildi.

FENER'DE 3 SEZON FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin 2015 yılında 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Sao Paulo'dan transfer ettiği Josef, Sarı-Lacivertli takımın formasını 3 sezon giydi.

Geçen sezon başında 11 milyon euroluk bonservis bedeliyle Suudi Arabistan kulübü Al Ahli'nin yolunu tutan tecrübeli futbolcu, burada 15 lig maçında forma şansı bulup takımına 1 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı. Josef'in, Al Ahli Kulübü ile 30 Haziran 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor…

Güncellenme Tarihi : 21.7.2019 00:51

İLGİLİ HABERLER