Spor
  • 22.5.2013 21:55

Galatasaray düğmeye bastı

Alper Potuk transferinde Eskişehirspor'a önerdiği teklifin üstüne çıkmayan Galatasaray yeni isimlere yöneldi.

Başkan Ünal Aysal'ın Alper Potuk'ta son noktayı koymasının ardından önceliği daha önce olduğu gibi stoper ve sol bek transferine veren Galatasaray yönetiminin Fransa'da temasa başladıkları öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in istediği isimler arasında yer alan Fransa'nın Lille takımında oynayan Kamerunlu Chedjou için daha önceden yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve transferin imzalara kaldığı belirtiliyor.

Galatasaray'a transfer olmak için Lille kulübünden bonservisinde indirim yapılmasını talep eden Chedjou'nun şampiyonlar liginde oynamak istediği belirtiliyor.

Galatasaray yönetiminin Teknik direktör Fatih Terim'in listesinden yola çıkarak stoper, sol bek, ön libero ve her iki kanatta oynayabilecek ofansif bir orta saha oyuncusu konusunda arayışlarda olduğu ve listenin özellikle Şampiyonlar Ligi düşünülerek hazırlandığı ifade edildi.

Chedjou transferine paralel olarak Galatasaray yönetiminin Fatih Terim'in 2 yıldır ısrarla istediği Fluminense'nin solbeki Carlinhos için girişimlerini hızlandıracağı belirtiliyor.

Carlinhos konusunda ısrarcı olan teknik direktör Fatih Terim'in bu konuda alternatif isimleri de gündeminde tuttuğu belirtiliyor.

Öte yandan Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği  Felipe Melo için İtalya'da ilginç gelişmeler yaşanıyor.

İnter'in teknik direktörü olması beklenen Walter Mazzarri, İtalyan basınına açıklamalarda bulunarak, "Napoli'nin başındayken de Melo'yu istedim. Melo harika bir sezon geçirdi. Onunla çalışmak isterim" ifadelerini kullandı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:06

İLGİLİ HABERLER