Spor
  • 30.6.2020 09:55

Galatasaray hırsla çalışıyor

Süper Lig’in 29’uncu haftasında Başakşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray, zirveyle olan 8 puanlık farkı eritemedi. Sezonun son 5 haftasına girilirken şampiyonluk şansı oldukça azalan Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi biletini mutlaka kapmak istiyor. Ligin 30’uncu haftasında pazar günü evinde ikinci sıradaki Trabzonspor’u ağırlayacak Galatasaray, rakibini devirip Devler Ligi için önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Bu hafta takıma dönebilir

Sarı-Kırmızılılar’da Trabzonspor karşılaşması öncesi Mariano ile Ahmet Çalık cezasını tamamlarken Adem Büyük’ün cezası ise devam ediyor. Puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray’da sakatlığı bulunan futbolcuların durumu da merak konusu. Bu isimlerden tedavisi süren Falcao, Trabzon karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor. Gaziantep maçında sakatlanan Kolombiyalı golcünün bu hafta takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. Marcao’yu da Trabzon sınavına yetiştirmek için sağlık ekibi ekstra mesai harcayacak. Başakşehir deplasmanında sakatlanan Lemina ve Linnes’in durumu ise henüz belirsizliğini koruyor.

Son maçta Emin’e tam not

Galatasaray’da cezasını tamamlayan Mariano da yeniden sağ bek bölgesine geçecek. Teknik direktör Fatih Terim, Brezilyalı futbolcuya zorlu mücadele öncesi çok güveniyor. Diğer taraftan, Başakşehir maçında Lemina’nın sakatlanmasının ardından oyuna dahil olan genç Emin Bayram teknik heyetten ve taraftardan geçer not aldı. Sarı- Kırmızılı teknik heyet, 17 yaşındaki stoperi Trabzonspor maçı için savunmada Donk’un yanına hazırlayacak.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2020 09:56

İLGİLİ HABERLER