Spor
  • 29.1.2014 13:50

Galatasaray iki bomba birden patlatıyor

Yaptığı transferlerle gündem olan Galatasaray, İtalya'dan bir stoperle yetinmeyecek! İddialara göre bir de orta saha sarı kırmızılı takıma imza atmak üzere!

Galatasaray kontenjanları boşalttı ve transfer için son sürat hareket ediyor.

Dün akşam Ünal Aysal'ın Ranocchia iddialarını doğrulamasından sonra Ranocchia ile bir yıldızın daha Galatasaray'a transfer olacağı kulislerde konuşuluyor.

Inter'le Sneijder transferi gerçekleşirken iyi ilişkiler kuran sarı kırmızılı yönetim Ranocchia'nın kiralanması için büyük ölçüde anlaşırken yine Inter'de oynayan Guarin için temaslarda bulunduğu ifade edildi.

Juventus'a Vucinic takasında kullanılması gündemde olan Guarin için Inter başkanı Thorir, transfere onay vermedi. Bunun üzerine Guarin'i elinden çıkartarak Lazio'dan Hernanes'i almayı düşünen Inter İtalyan gazeteci Di Marzio'nun edindiği bilgilere göre Guarin'i Galatasaray'a önerdi. İtalyan basınında çıkan iddialara göre Inter'in Ranocchia'yı kiralamak isteyen Galatasaray'a Guarin için de teklifte bulunduğu belirtildi. Mancinin'de transferine onay verebileceği belirtilirken Guarin transferinde kısa süre içerisinde önemli gelişmeler olabileceği belirtiliyor.

Corriere dello Sport: Ranocchia: %95 Guarin % 90 Galatasaray'da

Galatasaray'ın İtalya'da gerçekleştirdiği transfer görüşmeleri İtalyan basınında büyük ses getirdi. Corriere dello Sport manşetten verdiği haberde Guarin ve Ranocchia'nın Galatasaray'a transfer olma olasılıklarını oranladı ve Inter'in almak istediği oyuncuları da sayfasına taşıdı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:05

İLGİLİ HABERLER