Galatasaray ikisini de bitirdi

1 dk okuma
Galatasaray ikisini de bitirdi

Hızlı Özet

Kiralık oyuncularından Lemina ile yola devam etmek isteyen Galatasaray, yeni sezonda kadroda olmaları zor gözüken Jean Michael Seri ve Henry Onyekuru'nun boşluğunu şimdiden doldurdu.






Galatasaray iki flaş transferi bitirdi!



Galatasaray, Seri ve Onyekuru'nun boşluğunu doldurdu. Sivasspor'la sözleşme uzatmayan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la kesin anlaşma sağlandı.



Kiralık oyuncularından Lemina ile yola devam etmek isteyen Galatasaray, yeni sezonda kadroda olmaları zor gözüken Jean Michael Seri ve Henry Onyekuru'nun boşluğunu şimdiden doldurdu.



Sivasspor'la sözleşme uzatmayan Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç, sarı-kırmızılı kulüple kesin anlaşma sağladı ve Florya'da önümüzdeki sezon planlamaları bu iki oyuncu üzerine yapılmaya başlandı. Seri'nin 18 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayan Galatasaray'ın yeni 8 numarası Mert Hakan olacak.



MENAJERLERİ ORTAK



1994 doğumlu orta saha oyuncusu, Fenerbahçe de peşinde olmasına rağmen sarı- kırmızılı takıma söz verdi. Mert'in 4 milyon TL'lik imza parası 15 Haziran'a kadar yatırılacak.



Onyekuru ile hem aynı pozisyonda (sol açık) oynayan hem de menajerleri (William D'Avila) ortak olan Emre Kılınç da takım arkadaşı Mert Hakan gibi gelen birçok teklife rağmen tercihini G.Saray'dan yana kullandı. William D'Avila menajerliğini yaptığı 25 yaşındaki Emre'yi bonservisi elinde olarak Galatasaray'a getirecek. (SABAH)



 




Bu haber 297 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray'da yenilgi sonrası Okan Buruk gerilimi!
Spor

Galatasaray'da yenilgi sonrası Okan Buruk gerilimi!

Trabzonspor karşısında alınan 4-0'lık ağır yenilgi Galatasaray'da taşları yerinden oynattı. Yönetimde bazı isimlerin Okan Buruk'un performansını sorguladığı öne sürülürken, deneyimli teknik adam için "Çok formsuz, dün gece gerçeklerle yüzleştik" ifadelerinin kullanıldığı iddia edildi.

Habervitrini13696 Görüntüleme
Ve İsmail Kartal'dan beklenen radikal karar çıktı! Fenerbahçeliler saat 17.00'de ilke şahit olacak
Spor

Ve İsmail Kartal'dan beklenen radikal karar çıktı! Fenerbahçeliler saat 17.00'de ilke şahit olacak

Süper Lig'de bugün saat 17.00'de Eyüpspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal'ın ilk 11'de önemli değişiklikler yapması bekleniyor.

Habervitrini13275 Görüntüleme
Avrupa basını Salah’ın performansını konuşuyor: Galatasaray'ı yerle bir etti
Spor
#Galatasaray#Futbol#Avrupa

Avrupa basını Salah’ın performansını konuşuyor: Galatasaray'ı yerle bir etti

Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor, Mohamed Salah’ın hat-trick yaptığı karşılaşmada Galatasaray’ı 4-0 mağlup etti. Avrupa basını, Mısırlı futbolcunun üç gol ve bir asistlik performansını öne çıkardı.

Habervitrini9460 Görüntüleme
Eski hakemler yorumladı: Bir kırmızı kart daha çıkmalıydı
Spor

Eski hakemler yorumladı: Bir kırmızı kart daha çıkmalıydı

Eski hakemler Bülent Yıldırım, Aleks Taşçıoğlu ve Seçim Demirel, Trabzonspor-Galatasaray maçındaki iki kritik pozisyonu değerlendirdi. Savic’in Sane’ye müdahalesinde kırmızı kart çıkması gerektiğini belirten üçlü, Ugochukwu’nun VAR incelemesi sonrası gördüğü kırmızı kartı ise doğru buldu.

Habervitrini10881 Görüntüleme