Spor
  • 9.1.2014 14:29

Galatasaray ile Mancini arasında Alex krizi

Alex transferi için bizzat referans veren Mancini'de büyük hayal kırıklığı yaşandığı belirtiliyor.

Galatasaray yönetimi ile toplantı üzerine toplantı yapan İtalyan teknik adamın, bu krizi çözmek için büyük uğraş verdiği öğrenildi. Alex Telles'in bir başka kulübe satılmasını istemeyen Mancini, bu futbolcunun menajeri Fernando Otto ile yaptığı telefon görüşmesinde tarafların sakin olmasını ve "Bu krizi bizzat ben çözeceğim" dediği ifade edildi.

Gremio Başkanı: Alex'i İtalya'ya satın

Galatasaray'ın son dakikada yeni şartlar getirerek sözleşme maddelerini değiştirdiğini ileri süren Gremio Başkanı Fabio Koff'un ise çok kızgın olduğu ve sportif direktörü Riu Costa'ya "Alex'i Galatasaray'a değil İtalya'ya satın" dediği de gelen haberler arasında.

Galatasaray'a iki gün süre veren başkan Koff'un bu süre içinde transferin gerçekleşmemesi halinde Alex'i bir başka kulübe satmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'dan Telles açıklaması: İmzalanmamış kontrat...

Galatasaray, Brezilyalı oyuncu Telles hakkında çıkan haberlere açıklama geldi. İşte Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama;

"Gremio oyuncusu Alex Telles'in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde "Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle" transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.

İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir "son tarih"in de bulunmadığının bilinmesini isteriz."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:38

İLGİLİ HABERLER