Spor
  • 21.9.2020 11:26

Galatasaray Juventus'un yıldızının peşinde

Lige ve Avrupa'ya iyi bir başlangıç yapan Galatasaray bir yandan da orta saha transferi için çalışmalara devam ediyor. Sarı kırmızılı takım Seri ve Lemina'dan sonra oluşan boşluğu Etebo ile bir nebze doldurdu. Sırada ise ses getirecek bir transfer var. 

Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında son şampiyon Başakşehir ile karşı karşıya gelmiş, mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak ligde 2'de 2 yapmayı başarmıştı.

Bu zorlu karşılaşmanın ardından transfer için konuşan yönetici Abdurrahim Albayrak, "Galatasaray'da transfer bitmez. Çok ince hesap ediyoruz, çok titiz davranıyoruz, bunu taraftarımız iyi bilmeli. Gelir yok, hesabımızı iyi yapmalıyız ki günü geldiğinde futbolcu kardeşlerimizin parasını ödeyebilelim." dedi.

Öte yandan Teknik direktör Fatih Terim ile de transfere ilişkin konuştuklarını belirten Albayrak, "Dün akşam geç saatlere kadar Fatih hocam ile bir araya geldik. Kimleri alabiliriz, kimleri satabiliriz, onunla ilgili çalışmalar yapıyoruz ama bunları basın önünde açıklamamız söz konusu olamaz. Galatasaray taraftarının içi rahat olsun, elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

"HER AN HER ŞEY YAŞANABİLİR"
Bununla beraber Terim, "Muhakkak hatalarımız var ve tam hazır değiliz ama bazı mevkilerde yaptığımız değişikliklere ve sonuçlara baktığımızda, Galatasaray'ın hanesine iyi şeyleri sıralayabiliriz. Ocakta yeniden bir hamle şansımız var. Transferin kapanmasına kadar daha net 10 gün var. Neler olur, neler biter bilmiyorum ama futbolun dinamizmi içinde her dakika her şey yaşanabilir. Değişimler, gidişler, gelişler olabilir. Oldu oldu, olmazsa mevcut kadromuzla ocak ayına kadar gideceğiz. Arkadaşlarımın özverisinden, çalışmasından, fedakarlığından, taktik anlayışımızı en ufak ayrıntısına kadar uygulamasından memnunum." dedi.

MAÇ BİTTİ İTALYANLAR DUYURDU
Bununla beraber İtalyan basını, sürpriz bir habere imza attı... İddiaya göre Galatasaray, Juventus'un yıldız ismi için transfer yoklamalarına başladı.

KHEDIRA İDDİASI
Uzun süredir orta saha pozisyonu için önemli bir ismi kadrosuna dahil etmek istediği bilinen Galatasaray'ın, Juventus'un gözden çıkarttığı Alman yıldız Sami Khedira ile ilgilendiği ifade edildi.

ÖZEL BİLGİ ALDI
Öte yandan sarı kırmızılı kurmayların, Khedira'nın son durumu için bilgi aldığı ancak kulüpler düzeyinde veya oyuncunun menajeri ile henüz iletişime geçilmediği belirtildi.

İNDİRİME GİDERSE DÜĞMEYE BASILACAK
Öte yandan Galatasaray'ın, Khedira'nın yıllık istediği maaş talebinde düşüşe onay vermesi halinde atağa kalkacağı aktarıldı.

Sami Khedira, sakatlığı nedeniyle Juventus'ta beklentileri karşılayamadı. İtalyan ekibiyle sözleşmesi önümüzdeki yıl bitecek olan Khedire, Almanya Milli Takımı'nın formasını 77 kez giydi.

SAMI KHEDIRA KİMDİR?
4 Nisan 1987 tarihinde Almanya'nın Stuttgart'ta dünyaya gelen Khedire, 1.89 boyunda ve merkez orta saha mevkinde forma giyiyor.

Kariyerine TV Oeffingen Altyapısında başlayan Khedira, daha sonra Stuttgart'ın alt yaş kategorilerinde forma giydi ve A takıma yükselmesinin ardından 2010-11 sezounda 14 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer oldu.


 

 

Güncellenme Tarihi : 21.9.2020 11:37

İLGİLİ HABERLER