Spor
  • 29.6.2022 11:48

Galatasaray kendi Talisca’sını buldu…

İtalyanlar gece yarısı transferi duyurdu! Galatasaray kendi Talisca’sını buldu…

Yeni yönetim ve yeni hocasıyla birlikte Süper Lig'de 2022-2023 sezonuna hazırlanan Galatasaray, transferde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Okan Buruk yönetiminde antrenmanlara başlayan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da golcü oyuncu açlığını gidermek istiyor. Transfer döneminde Anderson Talisca ile sıkça anılan Galatasaray, oyuncunun maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle bu transferde temkinli hareket ediyor. Öte yandan İtalyan medyası, Aslan'ın sürpriz bir transferini duyurdu.

CİMBOM KENDİ TALİSCA'SINI BULDU!

Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncuları ve golcülerinden yeterli verimi alamayan Galatasaray, bu sezon transfer döneminde bu iki mevkiye önem veriyor.

CİMBOM KENDİ TALİSCA'SINI BULDU!

Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncuları ve golcülerinden yeterli verimi alamayan Galatasaray, bu sezon transfer döneminde bu iki mevkiye önem veriyor.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, gece yarısı yaptığı haberde Galatasaray'ın, Cagliari forması giyen Joao Pedro ile prensipte anlaştığını belirtti.

Sarı-kırmızılıların forvet arkası ve forvet mevkilerinde forma giyen oyuncu için 7 milyon avroluk bir teklif yaptığı açıklandı. Bu sezon Serie A'yı 18. sırada tamamlayan Cagliari, bir alt lig olan Serie B'ye düşmüştü. Sportitalia'ya göre ise oyuncuya 2.5 milyon avro yıllık ücret teklif edildiğini ancak Joao Pedro'nun eşinden dolayı İtalya'da kalmaya sıcak baktığını belirtti.

30 yaşındaki Brezilya uyruklu İtalyan oyuncu, Türkiye'ye transfer olması konusunda süre istedi.

Joao Pedro, geride bıraktığımız sezonda 39 maçta 13 gol, 4 asist yapmıştı. 2014 yazından bu yana Cagliari forması giyen Joao Pedro, 270 resmi maçta 86 gol attı ve 28 asist üretti.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2022 11:50

İLGİLİ HABERLER