Spor
  • 11.6.2014 13:17

Galatasaray Kulübünden 'Koyduk Mu' Açıklaması

Dün akşam Abdi İpekci Arena'da oynanan Beko Basketbol Ligi Playoff final serisi 4.maçında Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker'i 88-82 yenmiş ve maç sonun da skorboarda 'Koyduk Mu!' resmi gelmişti. Bu konu hakkında bugün Galatasaray Spor Kulübü'nden Resmi bir açıklama geldi.İşte detaylar...

Bu fiilin sorumlusu olan ve salondaki ekran hizmetini veren şirketle yapılmış sözleşmenin feshi için hukuki işlemlere ivedi bir biçimde başlanmıştır.

Galatasaray Kulübünden 'Koyduk Mu!' Açıklaması! Dün akşam Abdi İpekci Arena'da oynanan Beko Basketbol Ligi Playoff final serisi 4.maçında Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker'i 88-82 yenmiş ve maç sonun da skorboarda 'Koyduk Mu!' resmi gelmişti. Bu konu hakkında bugün Galatasaray Spor Kulübü'nden Resmi bir açıklama geldi.

Galatasaray Spor Kulübü'nün O Açıklaması!

Salı akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, G.saray Liv Hospital- F.Bahçe Ülker arasında oynanan Play-off dördüncü maçının sonunda salona asılı "led ekran"a yansıyan yakışıksız ifade kulübümüz tarafından da çok büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.

Bu fiilin sorumlusu olan ve salondaki ekran hizmetini veren şirketle yapılmış sözleşmenin feshi için hukuki işlemlere ivedi bir biçimde başlanmıştır.

Olay, tümüyle led ekranı kontrol eden şirket görevlisinin basiretsizliğinden de kaynaklansa, G.saray Spor Kulübü, spor dünyasında yer etmesini istediğimiz barış ve "fair-play" ruhunun, bu tür fiillerle bozulmaması için üzerine düşeni yapmaya bundan akabinde da devam edecektir.

İŞTE O SKORBOARD
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER