Spor
  • 28.1.2014 10:50

Galatasaray Lucas Ontivero'yi transfer etti

Galatasaray Aralık ayında denemeye aldığı genç yetenek Lucas Ontivero ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Dün İtalya basınında Calciomercato internet sitesinde özel haber olarak belirtilen transfer gelişmesinde Galatasaray'ın oyuncunun menajeri Juan Manuel Arandilla'yı İstanbul'a davet ettiği belirtilmişti.

Menajer Arandilla İstanbul'a gelmeden İtalya basınına açıklamalarda bulundu. Arandilla, 'oyuncum Ontivero çok yetenekli bir oyuncu ve onun ileride çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum oyun tarzıyla taraftarları heyecanlandırabilecek bir futbolcu. Galatasaray'ın dışında bizi Fenerbahçe'den ve Rubin Kazan'dan aradılar. Ancak biz Galatasaray'a Ontivero için söz vermiştik ve görüşmelerin sonucunda oyuncum Galatasaray'a imza atacak' dedi. Ayrca Arandilla Mancini'ye de ayrı bir parantez açarak, Mancini çok iyi bir teknik direktör oyuncu bilgisi yüksek ve piyasaya hakim biri Ontivero'yu istediğini biliyorum' diyerek oyuncunun transferinde İtalyan hocanın etkisini ortaya koydu.

İstanbul'a geliyor

Ayrıca menajeriyle birlikte İstanbul'a doğru yola çıkan Ontivero bindiği uçaktan twitter aracılığıyla bir de resim paylaştı.

Galatasaray yönetiminin Mancini'nin talimatı doğrultusunda oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve oyuncunun başka bir takıma kiralık verileceği aktarılıyor.

 

Mustafa Göksel - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:07

İLGİLİ HABERLER