Spor
  • 25.9.2020 10:01

Galatasaray Manchester City'nin yıldızıyla görüşüyor

Hajduk Split zaferi sonrası Galatasaray'dan bomba transfer! Diğer taliplerini reddetti...
UEFA Avrupa Ligi'nde Hajduk Split'i eleyerek yoluna devam eden Galatasaray transfer için düğmeye bastı.

BOMBA TRANSFER

Fenerbahçe derbisi öncesinde transfer bombası patlıyor. "Galatasaray'la görüşüyorum" diyerek teklifleri reddediyor. İşte detaylar...

1 EKİM'DE RANGERS

Sarı-kırmızılı takım, play-off turunda İskoçya temsilcisi Rangers ile eşleşti. Bu maç 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynayacak.

HEDEFİ DERİN KADRO

Hafta sonu Fenerbahçe ile 1 Ekim'de ise Rangers ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, rotasyon yapabileceği geniş ve derin bir kadro kurmak istiyor.Fenerbahçe derbisi öncesinde transfer çalışmalarını bu demeçlere paralel olarak yürüten Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor.Orta saha transferi için yoğun çaba sarf eden Galatasaray için Rumen basınından sürpriz bir iddia geldi.

GSP'nin haberine göre Steau Bükreş'in kadrosuna katmak istediği Aleix Garcia'nın "Galatasaray'la görüşüyorum" diyerek Rumen ekibinden kendisine gelen teklifi reddettiği belirtildi.Manchester City ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun önceliğinin Galatasaray olduğu ve Sarı-Kırmızılı yönetimden transfer için haber beklediği iddia edildi.Yıldız oyuncunun transferi birkaç gün içinde netleşecek. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.9.2020 10:06

İLGİLİ HABERLER