Spor
  • 23.6.2022 09:57

Galatasaray Marcao'ya gelen 10 milyonluk teklifi geri çevirdi

O teklife ret! Marcao'ya 2 talip daha

Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'nun talipleri artıyor. Yeni adresi merak konusu olan 26 yaşındaki savunmacı, Avrupa kulüplerinin gözdesi konumunda bulunuyor. Bir süredir İspanya La Liga ekibi Sevilla, transfer için girişimlerini sürdürüyor. Teklifini de yapan Sevilla, Galatasaray yönetiminden olumsuz yanıt aldı. Minimum bonservis bedelini belirleyen sarı-kırmızılı kurmaylar, o rakamın aşağısına Marcao'yu bırakmaya yanaşmıyor. Öte yandan Sevilla'nın ardından 2 Avrupa ekibi daha yıldız oyuncunun peşine düştü.

Kerem Aktürkoğlu ile Marcao, sergiledikleri futbolla yüreklere su serpti. Transferin gözdesi konumuna gelen iki yıldız, Avrupa kulüplerini peşine taktı.
Özellikle Marcao, UEFA Avrupa Ligi'nde birçok maçta haftanın 11'ine girerek dikkatleri üzerine çekti.

SEVILLA'NIN MARCAO ISRARI!
Brezilyalı stoperi kadrosuna katmak için bir süredir girişimlerde bulunan İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın ısrarı sürüyor.Diego Carlos'un yerini doldurmak isteyen İspanyol ekibinde, Marcao liste başı konumda bulunuyor.
Marcao'nun güçlü fiziği ve ayaklarına hakim olması, Sevilla yönetimini cezbediyor.


TEKLİF GERİ ÇEVRİLDİ!
Fransız basınında çıkan haberlerde; Marcao'nun peşinde olan Sevilla, Galatasaray yönetimine teklifini sundu.
Sarı-kırmızılıların minimum 14 milyon euro beklediği 26 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro'luk bir teklif yapıldı.
Galatasaray yönetimi, Sevilla'nın yapmış olduğu bu teklifi geri çevirdi.

Yeni adresi merak edilen Marcao'ya Sevilla'nın ardından 2 talip daha çıktı.İtalyan ekibi Torino ve Rus temsilcisi Zenit'in yıldız savunmacının son durumunu yakından takip ettiği ifade ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 23.6.2022 10:00

İLGİLİ HABERLER