Spor
  • 3.6.2014 13:35

Galatasaray Mevlüt Erdinç'i bitirdi

Galatasaray Roberto Mancini’nin verdiği rapor doğrultusunda transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor...Ünal Aysal’ın dün verdiği demeçlerin ardından sarı kırmızılı taraftarları transfer heyecanı sardı. Avrupa basınında çıkan transfer haberlerine göre Galatasaraylı taraftarlar daha da heyecanlanacağa benziyor. Çünkü sarı kırmızılı yönetim uzun süredir transferi için uğraştığı yıldızın transferinde imza aşamasına geldi.

Transfer bitiyor
Ünal Aysal’ın dün ‘prensip anlaşmasına vardık’ dediği Mevlüt Erdinç transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli Takım’la ABD kampını tamamlayan ve iyi bir performans sergileyen gurbetçi golcü sarı kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor. Fransız basınından ‘getfootballnewsfrance’ın haberine göre Gomis transferini şimdilik rafa kaldıran Galatasaray’ın, Saint-Étienne’nin golcü futbolcusu Mevlüt’le anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Saint-Étienne’nin teklifi 3.5 milyon Euro+ Dany
;Ayrıca haberde Fransız kulübünün Dany için Galatasaray’a 1.5 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı aktarılırken Galatasaray başkanı Ünal Aysal’ın Dany+2 milyon Euro karşılığında Mevlüt’ü istediği belirtildi. Haberdeki en önemli detay ise Mevlüt için yapılan teklifin 3.5 milyon Euro+Dany olması durumunda Fransız kulübünün transfer için onay vereceğinin belirtilmesi.

Dany için Dünya Kupası kozu
Hatırlanacağı üzere Galatasaray Dany’yi Gaziantepspor’dan 3.3 milyon Euro bonservis.bedeli karşılığında transfer etmişti. Sarı kırmızılılar Dany’ye ödenen bonservis bedelini ve oyuncunun Dünya Kupası’nda forma giyecek olmasına dikkat çekerek Saint Etienneli Mevlüt’ün transferini sonuçlandırmayı ve Dünya Kupası başlayana kadar Milli yıldızın transferini açıklamayı planlıyor. Mancini’nin kadro planlamasında yer almayan Dany’nin de 12 Haziran’a kadar Fransız kulübüyle anlaşması bekleniyor.
 EUROSPORT

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:32

İLGİLİ HABERLER