Spor
  • 12.7.2020 15:07

Galatasaray Nihat Özdemir'e sert çıktı

G.Saray'dan Nihat Özdemir'e sert cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in yabancı sınırıyla ilgili açıklamalarına Galatasaray cephesinden cevap geldi.

GİRİŞ 12.07.2020 14:36GÜNCELLEME 12.07.2020 14:36

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in yabancı sınırıyla alakalı Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajın ardından Galatasaray cephesinden cevap geldi.

Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Yusuf Günay şu ifadeleri kullandı;

"Kulüpler 11 yabancı ile sahaya çıkmak istiyor" ifadesi, konuyu asıl mecrasından saptırmaya yönelik olsa gerek. Esas sorun; daha önce denenip olumlu bir sonuç alınamadığı halde, sınırlama ve yasakların Türk futboluna fayda getirmek bir yana zarar vereceğini görememektir."

NİHAT ÖZDEMİR NE DEMİŞTİ?

"Teknik adamlar, yöneticiler çıkıp, 'Bize sorulmadı' diye konuşuyorlar. Bütün kulüplere bu konudaki görüşleri soruldu, hepsinin önerileri bizde var. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna 'Evet' der miyim. Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil. Kulüplerimiz alınan kararları eleştirebilirler ama bunu şimdiden ilan ettik ki projelerini ona göre yapsınlar, yol haritasını buna göre belirlesinler. Hem kulüplerin hem de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Görevde kaldığımız sürece de bunu kararlılıkla uygulayacağız"

Güncellenme Tarihi : 12.7.2020 15:08

İLGİLİ HABERLER