Spor
  • 27.1.2022 23:06

Galatasaray Premier Lig devinin yıldızına gözünü dikti!

Süper Lig'de bu sezon oldukça kötü bir dönem geçiren Galatasaray, devre arasında yapacağı transferlerle alt sıralardan kurtularak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes, bu transfer döneminde de sarı-kırmızılı ekibin bir numaralı gündemi oldu. Ancak A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, taraftarı heyecanlandıran bir transfer gelişmesine imza attı.

Süper Lig'de yeni sezona Fatih Terim yönetiminde başlayan Galatasaray, 3 yıllık bir projenin ilk adımlarını atmıştı.Yaz aylarında yapılan genç oyuncu transferiyle geleceğe yatırım yapan sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde büyük bir başarıya imza attı.Avrupa'da grubunu namağlup bir şekilde lider bitiren Aslan, Süper Lig'de büyük bir yıkım yaşadı.Ligde alınan üst üste kötü sonuçlar ise Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in çokça eleştirilmesine neden oldu.Sezonun ikinci yarısında oynanan Giresunspor maçında alınan yenilgi sonrası ise Fatih Terim ile yollar ayrıldı.Terim'in gönderilmesinin ardından Galatasaray'da göreve İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirildi.

Torrent'in göreve başladığı andan itibaren oynanan 3 maç, Galatasaray için adeta kabus oldu.Sarı-kırmızılı ekip, Domenec Torrent ile çıktığı 3 maçta da öne geçmesine rağmen mağlubiyeti yaşadı.Transfer döneminde yapılacak takviyelerle birlikte yeniden yükselişe geçmeyi amaçlayan Galatasaray'ın ilk hedefi Gedson Fernandes oldu.Gustavo Assunçao ve DeAndre Yedlin'in takımdan gönderilmesinin ardından gözler yapılacak transferlere çevrildi.

Ancak Gedson Fernandes transferinde birtakım pürüzler olduğu söylentisi de ortaya çıktı.İngiltere Premier Lig'de mücadele eden dünya devi Manchester United'da forma giyen Jesse Lingard, takımıyla sözleşmesini uzatmamıştı.Yakın gelecekte ManU'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lingard için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi.Galatasaray, Manchester United'ın yıldız orta saha oyuncusu Jesse Lingard'ı kadrosuna katmak için İngiliz deviyle görüşmelere başladı.

29 yaşındaki İngiliz oyuncu, kulübünde az forma şansı bulması nedeniyle sarı kırmızılılara sıcak bakıyor.Orta sahada forma giyen Jesse Lingard'ın transfer söylentisinin ortaya çıkması, Gedson Fernandes transferinin olmayacağı yönünde yorumlara neden oldu.

Premier Lig'de de çokça talibi bulunan Jesse Lingard'ın sarı-kırmızılı formayı giymesinin kolay olmadığı da vurgulandı.Bu sezon, Manchester United formasını 14 resmi maçta giyen Lingard, 2 gol ve 1 asistle oynadı.36 kez de İngiltere Milli Takım'ında forma giyen Lingard, 6 gol kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2022 23:13

İLGİLİ HABERLER