Spor
  • 19.1.2014 03:37

Galatasaray Riera'yı yolluyor Rhodolfo'yu getiriyor

Galatasaray, Mancini’nin ısrarla istediği tecrübeli savunma oyuncusu almak için, yabancı kontenjanını boşaltmak adına Riera ile yollarını ayıracak.
Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi eleyip çeyrek final hedefi koyan ve Türkiye Ligi’nde ise 8 puan gerisinde olan Fenerbahçe’yi geçip şampiyon olmak isteyen Galatasaray’da Teknik Direktör Mancini, tecrübeli ve savunmanın lideri olacak ‘stoper’ konusunda ısrarını sürdürüyor. Kadrosunda Bruma’nın kontratı askıya alınınca 11 yabancısı bulunan sarı kırmızılı yönetiminin gözden çıkardığı son isim Riera oldu. Sezon sonu kontratı sona erecek olan İspanyol oyuncu ya kendi isteği ile gidecek yada G.Saray, stoper transferini bitirince Riera ile yollarını kendisi ayıracak.

İLK ADAY RHODOLFO
STOPER bölgesi için adı geçen ilk isim ise Telles’in eski takım arkadaşı Gremio’da forma giyen Rhodolfo. Yönetim, hafta başından itibaren 27 yaşındaki oyuncu için temaslara başlama kararı aldı. Mancini, mutlaka şampiyonlar ligi’nde forma giyebilecek bir oyuncu isterken, bu yüzden menajerlerden gelen Vidic önerisini reddederken Cagliari’de forma giyen Davide Astori ve 12 milyon bonservis bedeli nedeniyle ismi geride de olsa Inter forması giyen Andrea Ranocchia da listede yer alıyorlar.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:23

İLGİLİ HABERLER