Spor
  • 6.5.2013 01:48

Galatasaray-Sivasspor maçından notlar

     Sarı-kırmızılı takımda, ligde son oynanan Gaziantepspor maçına ilk 11'de çıkan isimlerden Dany ve Yekta Kurtuluş, Sivasspor mücadelesinin yedekleri arasında yer aldı.
     Dany ve Yekta'nın yerine ilk 11'de sakatlığı geçen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ve Gökhan Zan görev yaptı.
    
     -Sneijder 2 maç sonra sahada-
    
     Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen Sneijder, Sivasspor maçında takımdaki yerini aldı.
     Kardemir Karabükspor maçından sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle Sanica Boru Elazığspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarında görev alamayan Sneijder, Sivasspor karşılaşmasına ilk 11'de başladı.
    
     -Teknik adamlık sırası Hasan Şaş'ta-
    
     Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Mersin İdmanyurdu maçı sonrası aldığı cezanın ardından dördüncü karşılaşmada teknik adaklık görevi antrenör Hasan Şaş'a geçti.
     Terim ile birlikte Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın cezalı olduğu Kardemir Karabükspor ile Terim ve Şaş'ın cezalarının devam ettiği Sanica Boru Elazığspor maçlarında takımın başında yer alan Claudio Taffarel'in yerine Gaziantepspor karşısında bu görevi Ümit Davala devralmıştı.
     Sivasspor karşısında ise sarı-kırmızılı takımın başında Hasan Şaş bulundu.
    
     -Terim'in dördüncü cezalı maçı-
    
     Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim, Sivasspor maçıyla 9 maçlık cezasının dördüncü karşılaşmasını da saha kenarında izlemek zorunda kaldı.
     Cezası nedeniyle Kardemir Karabükspor, Sanica Boru Elazığspor ve Gaziantepspor maçlarında takımın başında yer alamayan tecrübeli teknik adam, Sivasspor karşılaşmasını da Galatasaray yedek kulübesinin hemen arkasındaki tribünden izledi.
     Taraftarların tezahüratları altında yerine geçen Terim, ayağa kalkıp el sallayarak tribünleri selamladı.
    
     -Stat tamamen doldu-
    
     Galatasaray'ın kazanması durumunda şampiyonluğa ulaşacağı karşılaşmaya sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
     Türk Telekom Arena'yı tamamen dolduran taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyleyerek, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.
     Az sayıda Sivasspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden karşılaşmayı takip etti.
    
     -Gripin konseri-
    
     Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı karşılaşma öncesinde müzik grubu Gripin, konser verdi.
     Türk Telekom Arena'nın metro girişindeki bölümde gerçekleştirilen organizasyonda, Gripin grubu verdiği konserle taraftarlara keyifli anlar yaşattı.
     Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarlar, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yer alan GS Store mağazasındaki ürünlere büyük ilgi gösterdi.
    
     -Vedat İnceefe'ye plaket verildi-
    
     Sarı-kırmızılı takımın iç saha maçlarında düzenlenen "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" organizasyonun konuğu, Sivasspor maçında Galatasaray'ın eski futbolcularından Vedat İnceefe oldu.
     Maç öncesi düzenlenen törende Vedat İnceefe'ye plaket verildi.
    
     -Şampiyonlara alkış-
    
     Sivasspor maçı öncesinde, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Kürek Takımlarının bugün kazandığı şampiyonluklar anons edilerek, taraftarlara duyuruldu.
     Taraftarlar, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 4. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu olan Galatasaray Kürek Takımı'nı uzun süre alkışladı.
    
     -Sivasspor'a tepki-
    
     Karşılaşma öncesi Sivasspor oyuncuları ve teknik heyetinin saha kenarında birbirlerine sarılarak halka oluşturmasına Galatasaraylı taraftarlar tepki gösterdi.
     Sarı-kırmızılı taraftarlar, Sivasspor takımının maçın başlamasından hemen önce yaptığı bu hareketi uzun süre ıslıkladı.
    
     Muhabir: Ercan Çakar / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Ersin Şiyhan

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER