Spor
  • 24.1.2022 00:53

Galatasaray taraftarı iki futbolcuyu sildi!.. Defolup gidin

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, son anlarda yediği hatalı golle derbi maçında sahasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Son dakikalarda yaptığı kritik hatayla Sarı-kırmızılıların sahasında yenilmesine neden olan Taylan Antalyalı ile orta sahadaki partneri Berkan Kutlu, sosyal medyada taraftarın hedefindeki isimler oldu.Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, derbide Trabzonspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan son anlarda yediği 2 golle 2-1 mağlup ayrıldı. Trabzonspor, 90'da Edin Visca'nın Taylan Antalyalı'nın hatasından bulduğu golle deplasmanda 3 puana uzandı.

Bordo-mavililerin diğer golünü 84'de Bakasetas atarken Galatasaray'ın tek golünü ise 31'de penaltıdan Cicaldau kaydetti.

"YÖNETİM İSTİFA" SESLERİ!

Mücadelenin 90. dakikasında Trabzonspor'un 2-1 öne geçmesinin ardından taraftarlar, "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratta bulundu. Taraftarlar, futbolculara da tezahüratlarla tepki gösterdi. Maçın bitmesinin ardından bir süre tribünden ayrılmayan taraftarlar, protestolarını sürdürdü.

BÜYÜKLERE KARŞI BU SEZON KAZANAMADI!

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de "Dört Büyükler" olarak adlandırılan rakipleriyle yaptığı maçlarda galibiyet alamadı. Ligin ilk yarısında Trabzonspor ile deplasmanda berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı derbilerde ise mağlup oldu. Bu sezon Trabzonspor ile ikinci kez karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı.

TARAFTARLARDAN SOSYAL MEDYADAN TEPKİ!

Derbiden sonra Galatasaraylı taraftarlar, Trabzonspor'un 2. golünde hatası olan Taylan Antalyalı ve orta sahadaki partneri Berkan Kutlu'yu hedef alarak sert tepkilerde bulundu. İşte o tepkiler...

Güncellenme Tarihi : 24.1.2022 00:56

İLGİLİ HABERLER