Spor
  • 16.8.2019 22:54

Galatasaray taraftarından Ersun Yanal'a gönderme

Galatasaray ile Yukatel Denizlispor, Cemil Usta sezonunun açılış maçında karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar deplasman tribününde kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldururken Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'a göndermede bulundu. İşte Galatasaray taraftarının o göndermesi ve maçtan diğer görüntüler...

Geçen sezon liglerini şampiyon tamamlayan Galatasaray ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk maçında Denizli'de karşılaştı.

Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon tamamlayan ve sezona TFF Süper Kupa'yı kazanarak başlayan Galatasaray, 2019-2020 sezonunun ilk maçında geçen sezon TFF 1. Lig'i şampiyon tamamlayan ve 9 yıl aradan sonra Süper Lig'e dönen Yukatel Denizlispor'a konuk oldu.

Sezon öncesinde yenilenen Denizli Atatürk Stadı'nı her iki takım taraftarı da boş bırakmadı. Müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de takip etti.

Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, ligin ilk maçına bel fıtığı ameliyatı olan, aynı zamanda geçen yıldan sarkan cezası süren teknik direktör Fatih Terim'den yoksun çıktı.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Seri, Babel, Jimmy Durmaz ve Luyindama ilk 11'de forma giyerken Okan Koçuk, Adem Büyük, Yunus Akgün ve Emre Mor yedek soyundu.

Sezon öncesi 13 dış transfer yapan Yukatel Denizlispor'da bu isimlerin 7'si ilk 11'de forma giydi.

Rodallega, Lopes, Murawski, Berdich, Sapunaru, Zeki ve Barrow maça as kadroda başlarken, yenilerden Tolgahan, Mustafa Yumlu, Sedat yedek kulübesinde yer aldı.

Kadroda geçen sezondan kalan isimlerden Stackhowiak, Aissati, Oğuz ve Recep de ilk 11'de oynadı.

Galatasaray taraftarı kendilerine ayrılan bölümde Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'a göndermede bulundu.

Galatasaray taraftarından Ersun Yanal'a gönderme!

Yanal'ın geçtiğimiz sezon söylediği, ''Belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik'' sözünü pankarta taşıyan Galatasaray taraftarı ezeli rakibinin teknik direktörünü tiye aldı.

FOTOMAÇ

Güncellenme Tarihi : 16.8.2019 22:58

İLGİLİ HABERLER