Spor
  • 4.12.2020 10:00

Galatasaray transfer haberi! Devre arasında Seri ve Aytaç Kara

Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer! Sürpriz...

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Orta sahaya takviye yapmayı planlayan teknik direktör Fatih Terim, başka bir Süper Lig ekibi Kasımpaşa'dan transfer yapmak için harekete geçti.Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken takımlar çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim, yaz transfer döneminde istediği transferleri yapamamıştı.

Tecrübeli teknik adam birçok eksiğe rağmen 11. hafta sonunda Süper Lig'in 2. sırasında ve şampiyonluk yarışının içinde. Sarı kırmızılı ekip 10. hafta sonunda 6 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in istediği doğrultusunda daha öncede gündeme gelen bir isim harekete geçti. Terim ilk transfer Süper Lig'den olacak.

Takvim'in haberine göre; 67 yıl yaşındaki tecrübeli teknik adam Kasımpaşa'da gösterdiği müthiş performans ile dikkatleri üzerine çeken Aytaç Kara'yı kadrosuna katmak istiyor. Sarı- Kırmızılılar devre arasında yıldız oyuncu için Kasımpaşa'nın kapısını çalacak.

Ancak şartlarda anlaşma sağlanamazsa sezon sonu beklenecek. Çünkü Aytaç Kara'nın Kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Tecrübeli oyuncu daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Devre arasında Seri!

Son dakika Galatasaray transferi haberi... Sarı kırmızılılar, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Fildişili futbolcu Jean Michael Seri için Fulham'la görüşmelere başladı. Sarı kırmızılılar, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu devre arasında kadrosuna katmayı planlıyor.

Galatasaray devre arasında eski yıldızına kavuşmak için geri sayıma geçti.Fatih Terim'in devre arasında alınması için yönetimden istediği bir başka isim ise Jean Michael Seri.Sarı-Kırmızlılar, Fildişili ön libero için Fulham ile masaya oturmaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor.

ORTA SAHA GÜÇLENECEK

Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Seri'nin Fulham ile sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.Fulham'a dönüşünde uyum sorunu yaşayan Seri, bu sezon sadece 2 maçta forma giydi. Fatih Terim'in orta sahayı daha da güçlendirmek için onun alınmasını çok istiyor. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 4.12.2020 10:03

İLGİLİ HABERLER