Spor
  • 7.1.2014 20:24

Galatasaray üç transfer bombası birden patlattı

Veysel Sarı Galatasaray'da. Bu transfer için futbolcu ve Eskişehirspor ile her konuda anlaşıldı.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü’nün Bucaspor’dan Umut Gündoğan için kulübüyle anlaşmaya varırken, Kayserispor’un futbolcusu Salih Dursun için de prensipte anlaştığı öğrenildi.

Transferde taarruza geçen G.Saray, İzet Hajrovic ve Alex Telles'in ardından, Eskişehir'den Veysel Sarı, Kayseri'den Salih Dursun ve Buca'dan Umut Gündoğan'ı da renklerine bağladı

Transferin hareketli takımı Galatasaray iyice coştu. Yabancı olarak İzet Hajrovic ve Alex Telles'le anlaşan Cimbom yerli transferinde ise dün üç bomba birden patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Veysel Sarı, Kayserisporlu Salih Dursun ve Bucasporlu Umut Gündoğan'la her konuda anlaştı. Bu üç transfer arasında en çok ses getiren Veysel Sarı oldu. Beşiktaş ve F.Bahçe ile de adı anılan başarılı sağ bek, Eskişehirspor yönetimine başvurarak "G.Saray'da oynamak istiyorum, bana kolaylık sağlayın" dedi. Eskişehir yönetimi bu isteğe sıcak baktı ve Galatasaray'la görüşme masasına oturdu. Necati Ateş ve Erman Kılıç transferlerinden, Eskişehir'den 400 bin euro alacağı olan G.Saray bu parayı silerken, Veysel de kulübünden alacağı paranın büyük bölümünden feragat etti ve anlaşma sağlandı.

TRANSFER DAHA BİTMEDİ!
Galatasaray, Kayserispor'un genç yeteneği Salih Dursun'da da mutlu sona çok yaklaştı. Cimbom, 22 yaşındaki sağ beke karşılık sarı-kırmızılı kulübe 1 milyon euro para ve Ceyhun Gülselam'ı teklif etti. Kayserispor'un teklife sıcak baktığı ve anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi. Dün çok sıcak saatlerin yaşandığı Galatasaray'da bünyeye katılan bir başka yerli futbolcu da Bucasporlu Umut Gündoğan oldu. Galatasaray, 23 yaşındaki orta saha oyuncusuna karşılık İzmir ekibine 500 bin euro ve Ankaraspor'da kiralık oynayan Serdar Eyilik'i verecek. Cimbom'da yerli harekatının bu oyuncularla sınırlı kalmayacağı kaydediliyor. Hatırlanacağı gibi başkan Ünal Aysal önceki gün düzenlediği basın toplantısında adeta gövde gösterisi yapmış ve "Hafta sonuna kadar her gün yeni bir transfer açıklayacağız" ifadesini kullanmıştı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:41

İLGİLİ HABERLER