Spor
  • 30.11.2020 12:15

Galatasaray'a 18'lik yıldız adayı!

Sezon başında istediği takviyeleri yapamayan Galatasaray, devre arası transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Hızlı bir kanat oyuncusunu kadroda görmek isteyen Fatih Terim, yönetimden eski yıldızı Onyekuru'yu istedi. Ancak bu transfer zor ve Aslan 18 yaşındaki alternatifi şimdiden listesine aldı. İşte o isim...

2020-2021 sezonuna 23. şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosunu 7 isimle güçlendirdi.

Süper Lig'de son 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, 13 puan toplayarak rakiplerine gözdağı verdi.Son olarak Çaykur Rizespor deplasmanından 4-0'lık galibiyetle dönen Cimbom, bu maçta 3 puan almasının yanı sıra oynadığı futbolla da göz doldurdu.Geldiği günden bu yana sarı-kırmızılılara gerekli katkıyı veremeyen Mbaye Diagne, Rize deplasmanında golcü kimliğine büründü ve hat-trick yaparak galibiyetin en önemli mimarlarından oldu.

26 Aralık'ta seçime gitme kararı alan Galatasaray Yönetimi, İstanbul Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nün aldığı karara istinaden seçimin 28 Şubat 2021'den önce yapılamayacağını duyurdu.

Bu gelişmeyle birlikte devre arası transfer dönemine de şu anki yönetimle girecek Aslan'da transfer çalışmaları hız kazandı.Bu kapsamda birçok mevkisine alternatif oyuncular almak isteyen G.Saray, geleceğin yıldızları arasında gösterilen 18 yaşındaki kanat oyuncusunu gündemine aldı.

HENRY ONYEKURU DERKEN...

Teknik direktör Fatih Terim, hızlı bir kanat oyuncusuyla skora daha kolay ulaşacağını düşünürken, listedeki isimden birisi de Henry Onyekuru'ydu.

Galatasaray'da toplam 1.5 sezon kiralık olarak oynayan Nijeryalı, geçtiğimiz yıl sarı-kırmızılı ekipte 16 maça çıkarken 1 gol, 2 asist yapmıştı.

23 yaşındaki oyuncu bu sezon kulübü Monaco'da sadece 4 maça çıkarken, transferin önündeki en büyük engel ise kulübünün onu bırakmak istememesi.

Onyekuru transferinin gerçekleşmeme ihtimalina karşın Galatasaray, bu bölge için alternatifini buldu. İşte o isim...

Galatasaray'a 18'lik yıldız! İşte Onyekuru'nun alternatifi

YENİ HEDEF SULEMANA!

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray Nordsjaelland'da forma giyen Kamaldeen Sulemana'yı gündemine aldı.18 yaşındaki oyuncu Onyekuru'yla benzer özellikler taşırken, sol kanatta oynuyor.Bu sezon Danimarka ekibiyle 10 maça çıkan Ganalı genç oyuncu, takımı adına 3 gol attı ve 3 de asist yaptı.


 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.11.2020 12:19

İLGİLİ HABERLER