Spor
  • 24.1.2014 13:42

Galatasaray'a ağır fatura

Aslan Türkiye Kupası'nı kazanırsa 2 milyon Euro alacak. Ancak bu para, kupada sakatlanan Bruma'ya 1 milyon Euro ve Aydın'a da 900 bin Dolar senelik ödeneceği için, yıldızlara verilen maç başı ücretlerle birlikte çoktan zarara dönüştü

FANATİK gazetesinden Metin Karabaş'ın haberine gör; Tokatspor maçında Bruma’yı, Elazığ maçında da Aydın Yılmaz’ı kaybeden Sarı-Kırmızılılar, bunun yanı sıra alınan kötü sonuçlar ve ortaya konan vasat futbol nedeniyle çöküşe geçti. Aynı şekilde Burak Yılmaz’ın da gördüğü kırmızı kartla birlikte, son iki maçında da tribünlerle kavga etmesi, ciddi bir sıkıntı olarak görülüyor. Galatasaray, kupayı kazanırsa 2 milyon Euro elde edecek. Ancak sakatlanan Bruma’ya 1 milyon Euro, Aydın’a da 900 bin Dolar ödeneceği için, bu paranın pek bir anlamı kalmadı.

En son 2005’te

Ayrıca Drogba, Melo ve Sneijder gibi yıldızların yüksek maç başı ücretleriyle, deplasman masrafları da eklendiğinde, Galatasaray’ın maddi anlamda büyük zarar etmesi bekleniyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un gruplara kalamadan elendiği Türkiye Kupası’nı, Galatasaray en son 2005’te Fenerbahçe’yi 5-1’lik skorla yenerek kazanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER