Spor
  • 13.8.2019 15:13

Galatasaray'a dünyaca ünlü yıldızla masaya oturdu

Gelecek sezon ülkemizi Devler Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken, son iddia İtalya'dan geldi. Gazeteci Claudia Garcia, sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak üzere olduğu oyuncuyu açıkladı.

Galatasaray transfer çalışmalarına hız vermeden devam ediyor.

Yeni sezon öncesi orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda yeni transferin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim de transferlerin bir an önce bitmesi gerektiğini yönetime iletti.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen sarı-kırmızılılarda sürpriz isimler de gündeme gelmeye başladı.

Portekiz basınının iddiasına göre Galatasaray, Portekiz milli takımının yıldız futbolcusu isim girişimlere başladı.

İşte detaylar...

Galatasaray'a dünya yıldızı!

Galatasaray'ın Inter'de forma giyen milli futbolcu Joao Mario'yu kiralık olarak transfer etmek için görüşme halinde olduğu iddia edildi.

İtalyan basınında yer alan habere göre sarı-kırmızılılar Inter'de gözden çıkarılan Portekizli milli futbolcuyu geçici olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Valencia ile oynana hazırlık maçında oynatılmayan Mario'nun Inter'in gelecek sezonu planlarında yer almadığı belirtiliyor.

26 yaşındaki futbolcu ile Monaco, Bayer Leverkusen ve Leipzig gibi kulüplerin ilgilendiği belirtiliyor.

2016'da Sporting Lizbon'dan 40 milyon Euro bonservis ödenerek alınan Portekizli yıldızın Transfermarkt değeri 18 milyon Euro.

N'ZONZI İDDİASI

Yeni sezon öncesinde orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe, Roma’nın 30 yaşındaki futbolcusu Steven Nzonzi için İtalyan ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Sky Sports Italia’nın haberine göre; Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan Kongo asıllı Fransız futbolcunun ilk tercihini Galatasaray’dan yana kullanacağına dikkat çekildi.

Sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmasından dolayı Nzonzi’nin bu transfere sıcak baktığı iddia edilirken Fenerbahçe’nin resmi teklif yaptığı ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2019 15:15

İLGİLİ HABERLER