Spor
  • 28.4.2022 12:06

Galatasaray'a Nelsson piyangosu! Dünya devleri onu istiyor

30 Nisan'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri geliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında 7 milyon Euro'ya transfer ettiği Victor Nelsson'a iki dünyaca ünlü takım talip oldu. Luis Campos'un
20 milyon Euro'nun altında satılmaması yönünde öneride bulunduğu Nelsson için ne kadar bonservis isteneceği ise merak konusu... Bu arada Galatasaray taraftarlarının bir an önce kadroda görmek istediği 3 futbolcu Sarı-Kırmızılı takıma dönmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'a sezon başında gelen Danimarkalı stoper Victor Nelsson, partneri Marcao ile birlikte defansın vazgeçilmezi haline gelirken yaklaşan yaz transferi için de şimdiden Avrupa'da gözde isimlerden biri oldu.Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya Galatasaray'a gelen Nelsson, özellikle Avrupa Ligi'nde yakaladığı başarıyla önemli takımların dikkatini çekmeyi başardı. Bu kulüpler ise İtalya'dan Milan ve İspanya'dan Sevilla...

SEÇİM SONRASI TEKLİF GELECEK

Sarı-kırmızılı takımın Avrupa Ligi'ndeki karşılaşmalarını takip eden iki kulübün scoutları, 23 yaşındaki stoper için olumlu görüş bildirdi.Bunun üzerine iki kulübün, Nelsson'un menajeri Marco Benes ile temasa geçtiği öğrenildi.30 Nisan'daki seçimin ardından yeni yönetimin göreve gelmesiyle Milan ve Sevilla da resmi tekliflerini iletecek.Sarı-kırmızılı kulüpte Burak Elmas başkanlığındaki yönetime danışmanlık yapan Luis Campos, Nelsson için 20 milyon Euro'nun altında satılmaması yönünde öneride bulunmuştu.

Galatasaray ile ilk sezonunda 45 maça çıkan Victor Nelsson takımına 1 gol, 1 asistlik katkı yaptı.

3 FUTBOLCU GALATASARAY'A GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray'da geçen sezon farklı takımlarda kiralık olarak oynayan ve başarılı olan futbolcular dönüş için gün sayıyor.Galatasaray taraftarının bir an önce yeniden Sarı-Kırmızılı formayla izlemek istediği isimler şöyle:

Okan Kocuk (Giresunspor)

Emre Akbaba (Alanyaspor) - 33 maçta 12 gol ve 6 asist

Yunus Akgün (Adana Demirspor) 35 maçta - 8 gol ve 14 asist

Belçika takımı Charleroi'ye kiralanan Ozornwafor da defalarca haftanın 11'ine girerek adını duyurmayı başardı.

Güncellenme Tarihi : 28.4.2022 12:10

İLGİLİ HABERLER