Spor
  • 7.8.2022 21:14

Galatasaray'a Premier Lig'ten bir yıldız daha...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi Erden Timur önderliğinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, yıldız isimleri renklerine katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı İstanbul'a getiren sarı kırmızılılar, İngiltere Premier Lig'den bir yıldız ismi daha transfer radarına aldı.

Geçtiğimiz gün Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı İstanbul'a getiren sarı kırmızılılar, İngiltere Premier Lig'den bir yıldız ismi daha transfer radarına aldı.

EVANDER SONRASI YENİ ROTA

Merakla beklenen yıldız futbolcu Evander transferini askıya alınmasından sonra yeni arayışlara yönelen yönetim, transfer sezonu kapanmadan yeni isimleri renklerine bağlamayı istiyor.Galatasaray 10 numara transferi için başka arayışlara girdi.

Evander defterini şimdilik kapatan Aslan, West Ham United forması giyen Nikola Vlasic için atağa kalktı.

WOLVERHAMPTON'LA TRANSFER YARIŞI

Galatasaray'ın transfer etmek istediği yıldız oyuncu için İtalyan ve İngiliz kulüplerinin de ilgisi büyük.

DUDAK UÇUKLATAN BONSERVİS ÖDEMESİ YAPILDI

Güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olan Vlasic 2021 yılında West Ham United'a 30 milyon euro bedelle transfer oldu.Kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan 24 yaşındaki yıldız 39 kez milli takım forması giydi.Genç yetenek için şimdiye kadar 63.8 milyon euro bonservis ödemesi yapıldı.

GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Geçen sezon 36 maçta forma giyen Vlasic, 1 gol atarken 3 de asiste imza attı.Genç yıldız, 10 numara bölgesi dışında sağ ve sol kanatta da görev yapıyor.

Güncellenme Tarihi : 7.8.2022 21:19

İLGİLİ HABERLER