Spor
  • 9.3.2021 14:52

Galatasaray'a yeni Kerem Aktürkoğlu! Sezon sonu geliyor

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemde Mostafa Mohamed, Yedlin, Gedson Fernandes, Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri alarak takımın yaş ortalamasını düşüren sarı-kırmızılılar, yeni bir isme kanca attı. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen 2000 doğumlu hücum oyuncusunu transfer edecek. İşte detaylar...

Sezon başında Erzincan'dan Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katan Galatasaray, ocak ayında Henry Onyekuru ve Mostafa Mohamed gibi genç isimleri transfer etti. Fatih Terim'in transfer stratejisi şimdiye kadar olumlu sonuç verdi. Marcao, Mostafa Mohamed, Kerem Aktürkoğlu gibi sürpriz transferlerin yanına bir futbolcu daha eklenebilir. İşte Galatasaray'dan son dakika gelişmesi!

Bonservis bedeli ödenmeden alınan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray camiasını gösterdiği performansla memnun etti.Henüz ilk 11 oyuncusu olamasa da Terim'in şans verdiği maçları iyi değerlendiren Aktürkoğlu, 3 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Ligde 16 maça çıkan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu; Hatayspor, Kasımpaşa ve Ankaragücü maçlarında fileleri havalandırırken, Gençlerbirliği ve Gaziantep FK karşısında ise asist yaptı.

GALATASARAY'IN RADARINDA...

Sarı-kırmızılı kulüpte gençlik operasyonu sezon sonunda da devam edecek. Alt ligleri yakından takip eden Galatasaray'ın radarına Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz takıldı. İşte detaylar...Kerem'deki gelişimden çok memnun kalan sarı-kırmızılı kulüp, benzer profilde gelecek vaadeden kanat oyuncusu aramaya başladı. 1. Lig'de 25 maçta 5 gol-2 asiste imzasını koyan Barış Alper de Galatasaray'ın dikkatini çekti.

Sağ ayağını kullanan ve sol açık oynayan 2000 doğumlu hücum oyuncusunun Keçiörengücü ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ümit Milli Takım'a çağrılan Barış Alper'i izleyen sarı-kırmızılılar, teklif yapma kararı aldı. Genç oyuncu da Fatih Terim faktöründen dolayı önceliğini Galatasaray'a verdi.


 

 

Güncellenme Tarihi : 9.3.2021 14:58

İLGİLİ HABERLER