Spor
  • 26.9.2020 12:37

Galatasaray'da 2 ayrılık birden! Aynı takıma gidiyorlar

Sezona fırtına gibi başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Kadrodaki şişkinliği azaltmak için çalışan sarı-kırmızılılar, iki yıldızını gözden çıkarttı. Bu isimler için Süper Lig ekibi ile anlaşma sağlanmak üzere. 

İyi bir sezon başlangıcına imza atarak taraftarlarını sevindiren Galatasaray'da, transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.Sarı-kırmızılılarda takıma katılacaklar kadar gidecek isimler de merak ediliyor. Galatasaray'ın genç futbolcusuna Süper Lig'den talip çıktı.

Süper Lig'de oynadığı ilk iki maçta Göztepe'ye deplasmanda 5-1 yenilen evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Denizlispor'da yönetim, transfer çalışmalarını sürdürüyor.Yeni Asır'da yer alan habere göre yeşil-siyahlılar, Galatasaray'da oynayan Jesse Sekidika'yı almak için harekete geçti.Ege ekibi, İstanbul temsilcisinin kadroya almadığı 24 yaşındaki Nijeryalı yıldız futbolcuyu kiralamak için görüşmelere başladığı bildirildi.

Aynı zamanda forvet hattında da forma giyen Jesse Sekidika, sarı-kırmızılı ekibe devre arasında Eskişehirspor'dan transfer olmuştu.Süper Lig ekiplerinden Göztepe ve Hatayspor'un da gündeminde olan Jesse Sekidika'nın transferinin önümüzdeki hafta içinde netleşeceği öğrenildi.

Bu arada Galatasaray'dan Jimmy Durmaz'ı da isteyen Denizlispor yönetimi, bu transferde de sona yaklaştı.

Güncellenme Tarihi : 26.9.2020 12:44

İLGİLİ HABERLER