Spor
  • 9.8.2022 12:26

Galatasaray'da 3 ayrılık kesinleşti! Terim'in prenslerine yol göründü

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, yeni oyuncuları kadrosuna katmak için yoğun bir tempo yaşıyor. Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur, takımın yıldız isminin ayrılmak istediğini ve teklifler geldiğini de açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpte bu gelişmeler yaşanırken, takımdan ayrılacak 3 isim netleşti.

ERDEN TİMUR AÇIKLADI

Bir yandan da Victor Nelsson'a Sevilla'dan gelen teklifi de değerlendiren Galatasaray'da Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur, Danimarkalı stoperin takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Timur açıklamasında, "Victor Nelsson ile ilgili teklifler var. Kalmasını istiyoruz. Tabii ki planlarımız hazır. Stoperde araştırmalar da yapıyorduk. Nelsson da benle görüştü. Hayalleri olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. 'Kendi pozisyonumda önemli bir noktaya gelmek istiyorum' dedi." ifadelerini kullandı.

İspanyol ekibi de daha önce yaptığı 12 milyon Euro'luk teklifi yükseltmek zorunda kalırken, serbest kalma bedeli 25 milyon Euro olan Danimarkalı stoper için G.Saray'dan '20 milyonun bir kuruş altına olmaz' yanıtı geldi ve Monchi'nin 20 milyon Euro'ya çıkabileceği öğrenildi.

YENİ AYRILIKLAR DA YOLDA

Savunmaya ve hücuma takviye yapma planı olan Galatasaray, bir yandan da takımda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

3 İSİM KESİN OLARAK GİDİYOR

Sarı-kırmızılı takımda 3 futbolcunun ayrılması kesinleşmiş durumda...Forma şansı hiç kalmayan Rumen orta saha Cicaldau'nun morali, vatandaşı Morutan'ın ayrılmasıyla iyice bozuldu.

Okan Buruk'un da kadroda düşünmediği Cicaldau'ya menajeri kulüp arıyor.Antalyaspor'la oynanan deplasmana götürülmeyen Ömer Bayram ve Oğulcan Çağlayan'ın da takımda kalma ihtimali yok denecek kadar az...Takıma sonradan katılan stoper Christian Luyindama için ise henüz karar verilmedi.

Güncellenme Tarihi : 9.8.2022 12:30

İLGİLİ HABERLER