Spor
  • 21.5.2019 21:16

Galatasaray'da Babel'den sonra ikinci bomba

Şampiyon Galatasaray'dan bir transfer daha! Babel'in ardından...Şampiyon Galatasaray, transfer çalışmalarına hız vermeden başladı.Fatih Terim'den yeni sezon öncesi flaş transfer hamlesi...22. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray'da önümüzdeki yılın çalışmaları erken başladı.

Sarı kırmzılılar, ilk olarak sezon ortasında anlaşma sağladığı Ryan Babel'e imzayı attırdı.Fulham ile sözleşmesi sona eren Hollandalı yıldız, 2 Mart’ta Hürriyet’in duyurduğu gibi önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyecek.Menajeriyle beraber dün İstanbul’a gelen Babel sağlık kontrolünden geçti. Ardından Galatasaray yöneticileri ile bir araya gelen Hollandalı yıldız imzayı attıktan sonra tatile çıktı.

Resmi duyurunun sarı kırmızılıların ligin son haftasında oynayacağı Sivasspor maçı sonrası yapılması bekleniyor.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda arayışlarına hız veren Galatasaray, şimdi de Süper Lig'den bir ismi bitiriyor.Galatasaray, Sivasspor'un başarılı sağ beki Douglas'u radarına aldı.

Babel'i bedelsiz şekilde kadrosuna katan sarı kırmızılılar, anlaşma sağlanması durumunda Douglas için de bonservis bedeli ödemeyecek.


İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın önümüzdeki günlerde bu transfer için de mesai harcaması bekleniyor.Bonservisi Barcelona’da olan ve sözleşmesi bu yaz bitecek olan Douglas Dos Santos’a Galatasaray'ın dışında Beşiktaş’ın da teklifte bulunduğu iddia ediliyor.

Douglas, sezon başı Sivasspor için sağlık kontrolünden geçmişti...

Güncellenme Tarihi : 21.5.2019 21:19

İLGİLİ HABERLER