Hem oynadığı kötü futbol hem de kırmızı kart gören sorumsuz futbolcuları ile tartışmalara neden olan sarı kırmızılılar, bir de sakatlık sorunu eklenince iyice bunalmıştı.Gençlerbirliği maçı öncesinde sakatlıklarla boğuşan Galatasaray'da Melo ve Ebue'den iyi haber geldi. Galatasaray, sakatlıklar ve cezalı futbolcular nedeniyle zor günler geçiriyor.
Sakatlıkları süren Yekta ve Sabri'nin yanısıra cezalı oyuncular Ujfalusi , Engin ve Elmander Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyecek.
Bu sıkıntılı dönemde Melo ve Eboue'nin takıma katılması teknik heyet için teselli oldu.
Belindeki ağrıları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Melo ve adale sorunu yaşayan Eboue takımla birlikte çalışmalara başladı.
Hafif sakatlıkları bulunan Ujfalusi ve Kazım da takımdan ayrı saha ve salon çalışması yaptı.
Yekta ve Sabri'nin tedavilerine ise devam edildi.
GALATASARAY'DA ÇİFTE SEVİNÇ!..

Hızlı Özet
“Son günlerde sakatlıklar ve cezalı futbolcular sorunuyla uğraşan Galatasaray'a iki iyi haber geldi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spor
Fenerbahçe Fred ile yolları ayırdı! TFF'ye bildirdi
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı.
Habervitrini

Spor
#Galatasaray#Süper Lig#Lucas Torreira
Galatasaray'da Torreira şoku
Torreira, İstanbul'da peşini bırakmayan güvenlik sorunları nedeniyle sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma kararı aldı.
Habervitrini

Spor
#Trabzonspor#transfer#Nunez
Trabzonspor Darwin Nunez transferini bitirdi! Yarın Türkiye
Belçika basınında çıkan haberlere göre Darwin Nunez'in Trabzonspor'a transferi tamamlandı.
Habervitrini

Spor
Galatasaray büyük bomba için Jorge Mendes ile yeniden masada!
Galatasaray, Rodrigo Mora için yeniden görüşmelere başladı. Porto, genç futbolcunun bonservisini belirlerken ünlü menajer Jorge Mendes de devreye girdi.
Habervitrini
1 dk