Spor
  • 2.7.2022 14:51

Galatasaray'da dev operasyon! Yeni forvet ortaya çıktı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, forvet bölgesine de takviye yapmak istiyor. Bu doğrultuda önce elindeki oyuncuların durumunu netleştirmek isteyen sarı-kırmızılılarda hedef, Mostafa Mohamed'in satışını gerçekleştirmek... Mısırlı forvete flaş takımlar talip olurken, Mohamed'in yerine gelecek isim de belli oldu. Galatasaray, yeni forvetini Brezilya'da buldu.

Okan Buruk'un talebi doğrultusunda forvet bölgesine de takviye yapmak isteyen Galatasaray çalışmalarını sürdürürken, dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılılara flaş bir teklif gelirken, yeni golcü de ortaya çıktı...

Bu bölgeyi tamamen yenilemek isteyen sarı-kırmızılılar, Diagne ve Gomis'in yanı sıra Mostafa Mohamed ile de yollarını ayırmaya sıcak bakıyor.

HEDEF 7-8 MİLYON EURO GELİR

SABAH muhabiri Suat Umurhan'ın haberine göre, Mısır ekibi Zamalek'e, Mostafa Mohamed'in bonservisi olarak 4 milyon doları bu ay içinde ödeyecek olan G.Saray, diğer yandan ise 24 yaşındaki futbolcuyu 7-8 milyon Euro bandında satarak yeni forvet için kaynak oluşturmanın peşinde.

Fransa basını Toulouse'un yanı sıra Lille'in de Mohamed'e talip olduğunu yazarken, İspanyol basını ise çarpıcı bir gelişmeyi sayfalarına taşıdı.

VEDAT'IN YERİNE MOHAMED

Diario de Mallorca'da yer alan haberde, La Liga ekibi Mallorca'nın Mısırlı forvet için devreye girdiği belirtildi.İlk planda bonservisi Lazio'da bulunan Vedat Muriqi'i transfer etmek isteyen Mallorca, İtalya Ligi ekibinin yüksek bonservis bedeli talebi nedeniyle geri adım attı.

YENİ HEDEF ERISON

Fanatik'te yer alan habere göre; Botafogo forması giyen 23 yaşındaki Erison, Sarı-Kırmızılılar'ın radarına girdi. Menajerleri tarafından önerilen ve Galatasaray cephesinden de tam not alan Sambacı, daha önce Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelmiş, ancak son anda bu operasyondan vazgeçilmişti.

Sarı-Kırmızılılar, İspanyol ve Fransız kulüplerinin de yakından takip ettiği Erison'un maliyetini düşürmek adına kolları sıvadı.

21 MAÇTA 13 GOL

Fenerbahçe'nin o dönem kadrosuna katmadığı genç futbolcu, ocak ayında sadece 200 bin Euro'ya Botafogo'ya imza attı. Yeni takımında çok kısa sürede yıldızını parlatan Erison, 21 maçta 13 gol, 3 asistlik performansıyla yeniden transferin gözdesi haline geldi.1.80 boyundaki solak futbolcunun, merkez santrforun yanı sıra sol kanatta da oynayabilmesi, Başakşehir'in başındaki birçok maça çift golcüyle çıkan Okan Buruk'u cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

BİRKAÇ FORVET ALINABİLİR

Diagne veya Gomis'ten biriyle de yollarını ayırması beklenen, Mohamed'e gelen transfer tekliflerini de değerlendirmeye alan Galatasaray'da, birkaç forvet takviyesinin olabileceği belirtiliyor.

BİRÇOK İSİMLE TEMAS KURULDU

Rotayı Güney Amerika pazarına çevirerek Erison'un transferini masaya yatıran Sarı-Kırmızılılar, Avrupa'dan da birçok golcüyle temas halinde.

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 2.7.2022 14:57

İLGİLİ HABERLER