Spor
  • 8.10.2020 14:41

Galatasaray'da Fatura Hanedan'a kesildi

Fatura o isme kesildi

Galatasaray'da sular durulmuyor... Rangers ve Kasımpaşa yenilgilerinin ardından transfer döneminin de sessiz tamamlanmasıyla, sarı-kırmızılılarda Fatih Terim ve yönetim arasındaki ipler gerilmişti. Aslan'da bu doğrultuda fatura ise sürpriz bir isme kesildi. Süper Lig ve Avrupa'ya çok iyi başladıktan sonra Fenerbahçe derbisiyle birlikte düşüşe geçen, ardından da Avrupa Ligi'nde Glasgow Rangers'a yenilerek elenen Galatasaray, son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa'ya mağlup olmuştu.

Saha içinde alınan bu sonuçların yanı sıra, transfer döneminde yaşanan kriz de sarı-kırmızılı kulüpteki tüm moralleri alt üst etti.Teknik direktör Fatih Terim, Kasımpaşa maçı sonrası Florya'da yönetimi hedef alırken, Başkan Mustafa Cengiz yönetimi faturayı flaş bir isme kesme kararı aldı.

Galatasaray'da ayrılık! Fatura o isme kesildi

ŞÜKRÜ HANEDAR'LA YOLLAR AYRILIYOR

Milliyet'in haberine göre; transfer döneminde Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye kaptırılmasıyla başlayan süreç ve tartışmalara neden olan oyuncu kontratları nedeniyle hedef tahtasına oturtulan A Takım Direktörü Şükrü Hanedar'la yolların ayrılmasına karar verildi.

Galatasaray'da ayrılık! Fatura o isme kesildi

İtalya'da, milli takımda ve Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in en yakınları arasında görülen Şükrü Hanedar'dan Terim de şikayetçi olmuş, bunu yönetime iletmişti.

Florya'da idari olarak yeniden yapılanma kararı alan Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulunun bu nedenle Henedar'la yolları ayırmayı planladığı belirtildi.

YERİNE HAKAN BALTA GELECEK

İdari direktörlük görevine de kısa bir süre önce Hanedar'ın yardımcısı olan Hakan Balta'nın getirilmesine karar verildi.

 

Güncellenme Tarihi : 8.10.2020 14:44

İLGİLİ HABERLER