Spor
  • 9.6.2014 12:13

Galatasaray'da flaş ayrılık

İç transferde Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın kontratlarını uzatan Galatasaray,Semih Kaya’yla da sözleşeme yenilemeye hazırlanıyor. Dış transferde ise yerli isimleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetim transfer edilirken ses getiren yıldızıyla yol ayrımına geldi.

Almanya’ya gidiyor
Galatasaray’da Didier Drogba’nın ardından ikinci ayrılık da gerçekleşmek üzere. Önümüzdeki sezon uygulanacak 5+3 sistemi sebebiyle takımdaki yabancı sayısını azaltmak isteyen sarı kırmızılı yönetim Almanya’nın Werder Bremen takımıyla İzet Hajrovic’in transferi konusunda anlaştı.

Bosna basınından ‘klix.ba’nın haberine göre Galatasaray’la mali konularda sıkıntı yaşayan Hajrovic, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’le anlaştı. Werder Bremen’in de sarı kırmızılı kulüple anlaştığının altı çizilen haberde Bosnalı oyuncunun Dünya Kupası’ndan sonra futbol hayatına Almanya’da kiralık olarak devam edeceği aktarıldı.

Mancini, ‘gönderilsin’ dedi
Roberto Mancini’nin gelecek sezon takımdaki planların yer alamayan oyuncu için gönderilmesi yönünde rapor verdği biliniyordu. Önceki günlerde başkan Ünal Aysal da bir röportajında oyuncunun Mancini tarafından fazla oynatılmadığı için sorun çıkardığını açıklamıştı.İzet Hajrovic’in transferi konusunda yakın zamanda resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Bosnalı oyuncu Galatasaray’a Grashoppers’tan 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Hajrovic sarı kırmızılı formayla 8 lig 2 Türkiye Kupası ve 2 de Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıştı. 22 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol atmış 3 de asist yapmıştı.

Mustafa Göksel / @mgoksell / Eurosport
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:21

İLGİLİ HABERLER