Spor
  • 31.8.2011 06:42

GALATASARAY'DA FLAŞ GELİŞMELER

Bonservis bedelleri bulunmayan Sulley Muntari, Drenthe ve Benayoun listenin ilk üç sırasını paylaşırken, diğer bir aday ise Olympiakos’lu Riera. Transfer döneminin bitmesine çok az bir zaman kala alınacak oyuncular için son sözü Terim söyleyecek.

BU sezon flaş isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken G.Saray’da 5 Eylül’de sona erecek transfer dönemi öncesi yine büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Özellikle Arda Turan’ın Atletico Madrid’e gitmesinin ardından sol kanatta kan kaybeden sarı-kırmızılılar, bu boşluğu doldurmak için harıl harıl çalışıyor. Yönetimin elinde ise 4 kişilik bir liste var. Ön plana çıkan ilk isim ise Inter’in Ganalı yıldızı Sulley Muntari. Bonservis bedeli bulunmayan oyuncunun menajeri Fabien Piveteau da dün İstanbul’a geldi. Başkan Ünal Aysal’ın senelik 2.5 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme + maçbaşı 10 bin Euro’luk teklifine Piveteau, evet deyince taraflar el sıkıştı. Bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

LİSTENİN 2 numarasında ise Real Madrid’in sol beki Drenthe var. Bu oyuncunun da aynı Muntari gibi bonservis bedeli bulunmuyor. Sol bekte fazlaca alternatifi bulunmayan sarı-kırmızılılar Hollandalı yıldızla da büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Yönetimin temasta bulunduğu bir diğer oyuncu da Chelsea’li Benayoun. Diğer iki oyuncuda olduğu gibi bonservis bedeli ödenmeyecek olan yıldız oyuncu yapılan ön görüşmelerde transfere prensipte evet dedi ancak eşinin Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmaması üzerine düşünmek için süre istedi.

VE sol kanada son aday ise Olympiakos’lu Riera. Yunan ekibinin başkanı Evangelos Marinakis ile dostane ilişkileri bulunan Ünal Aysal, oyuncunun bonservisini 5 milyon Euro’dan 4.5 milyona indirdi. Bu 4 oyuncudan en az ikisini kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılılarda son kararı ise teknik direktör Fatih Terim verecek.

BİR taraftan kadrosunu güçlendirmeye çalışan G.Saray, diğer taraftan da Milan Baros’u elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılılar, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala bunu başarırsa son dakika golünü de Gian Asamoah ile atacak. İngiliz ekibi Sunderland’in geçtiğimiz sezon Rennes’den 15 milyon Euro’ya aldığı ve bu sezon 8 milyon Euro’dan satış listesine koyduğu Ganalı oyuncunun, Baros’un satılması halinde alınması planlanıyor.

BAYRAM 3 GÜN!

BU arada teknik direktör Fatih Terim, dün sabah Lig TV’de yayınlanan ‘Günaydın Futbol’ programına telefonla bağlanıp, bayramda taraftarlara transfer müjdesi vermek istediklerini ifade etti.. İmparator, “G.Saray taraftarına bir bayram müjdesi gelecek mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“BAYRAM 3 gün, bugün (dün) daha ilk günü, bayram müjdesi olacaksa 3 günü kapsıyor bu. Yönetim ve teknik heyet olarak taraftarımıza bayram hediyesi vermek isteriz ancak şu an netleşen bir şey yok. Ama olması için uğraştığımızı da taraftarımızın bilmesini isterim. İnşallah olur ve taraftarımızla bayram sevinci yaşarız, onlara bayram müjdesi veririz.”

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER