Spor
  • 12.10.2021 11:23

Galatasaray'da hedef Elneny!

Orta alanda defansif yükü üstlenecek, güçlü ve tecrübeli bir isim arayan Galatasaray'da, rota yeniden Elneny'ye çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, Arsenal'le sözleşmesinin son yılında olan Mısırlı futbolcunun işini bitirmeye bu kez kararlı. Görüşmelerin şimdiden başladığı öğrenildi.

Galatasaray'da gündem yine Mohamed Elneny transferi... Sarı- Kırmızılılar'ın yaz dönemindeki girişimlerinden sonuç alamadığı Mısırlı orta saha oyuncusunun, Arsenal ile olan mukavelesi sezon sonunda bitecek.

Oyunun merkezinde defansif yükü üstlenecek, genç oyuncuların açıklarını kapatacak tecrübede, güçlü ve zeki bir futbolcu isteyen Aslan'ın hocası Fatih Terim, Elneny transferinin bu kez mutlaka bitirilmesini talep etti.

Premier Lig'de sadece 1 maçta 44 dakika şans bulabilen tecrübeli futbolcu da artık düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Galatasaraylı yetkililerin, Elneny ile şimdiden temas kurduğu ve olumlu geri dönüş aldığı da gelen haberler arasında.

Elneny cephesinde sıkıntı olmaması nedeniyle, Galatasaray Yönetimi vakit kaybetmeden Arsenal yetkilileri ile masaya oturacak. İngiliz kulübünün bonservis bedeli talep edip etmeyeceği merak konusu. Kadroda düşünülmeyen Elneny'nin, karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin fesh edilme ihtimali bulunuyor.

Galatasaray cephesi bu durumda transferi çok daha kolay bitirebilecek. Sarı-Kırmızılılar, 29 yaşındaki oyuncunun yıllık ücreti içinde 2milyon Euro'nun altında bir teklif düşünüyor. Yönetimin, 15 Ekim'den itibaren iki tarafa da resmi teklifini ileteceği belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 12.10.2021 11:25

İLGİLİ HABERLER