Spor
  • 18.3.2009 04:11

GALATASARAY'DA HESAPLAR İYİCE KARIŞTI!..

Servet Çetin, M.Topal, Emre Güngör’ün sakatlığı, Emre Aşık’ın da cezalı olması nedeniyle sıkıntı yaşayan G.Saray’da Arda’nın sakatlanması şok etti. Genç yıldız forma giyerse Kewell, oynayamazsa Semih stoper olarak görev yapacak .

Galatasaray'da hesaplar iyice karıştı... Servet Çetin, Emre Güngör ve Mehmet Topal'ın sakatlığı, Emre Aşık'ın da cezası nedeniyle Hamburg'a karşı oynamayacak olması düşündürürken dün gelen haber 2. bir şok yarattı. Sarı-Kırmızılı takımda Arda Turan'ın maça yetişmesinin çok zor olduğunun açıklanması camiaya bomba gibi düştü. Bu gelişme üzerine Bülent Korkmaz 2 alternatif kadro üzerinde duruyor.

SEMİH'E ŞANS DOĞDU

Arda'nın zor bir ihtimal olsa da Hamburg maçında forma giymesi halinde Kewell, Hakan Balta ile stoper olarak birlikte oynayacak. Arda yarın oynamadığı takdirde bu kez genç futbolcu Semih stopere çekilecek. Kewell ile sol kanada geçecek.

BARIŞ&M.GÜVEN DE OLABİLİR

Galatasaray'da yarın Sabri yine defansın sağında görev yapacak. Volkan Hamburg karşısında savunmanın solunda oynarken Barış sağ kanatta görev bulacak. Sarı-Kırmızılı takımda Hamburg karşısında Çek futbolcu Milan Baros yine tek forvet olarak oynayacak. Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın stopere düşündüğü diğer oyuncuların ise Barış ve Mehmet Güven olduğu öğrenildi.Bülent Korkmaz bu iki oyuncuyu da idmanlarda deniyor.

TANRI'YA VE SANSA iHTiYAC OLABiLiR

Cimbom'un Brezilyalı futbolcusu Lincoln, Hamburg ile oynayacakları rövanş maçının çok zor geçeceğini söyledi. Kendine ait internet sitesinde açıklamalar yapan yıldız oyuncu, "Rakibimizle deplasmanda oynadığımız ilk maçta 1-1 berabere kalarak gücümüzü gösterdik. Rövanş karşılaşmasında tanrıya ve şansa ihtiyacımız olabilir. Bu nedenle taraftarımız bize 90 dakika destek vermeli. UEFA Kupası'nda çeyrek finale yükseleceğimize olan inancım tam" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:05

İLGİLİ HABERLER