Spor
  • 28.6.2021 10:06

Galatasaray'da Kaan Ayhan transferi bitti bitiyor

G.Saray’ın EURO 2020 öncesinde ilk görüşmesine imza attığı ve el sıkıştığı Kaan Ayhan’ın transferi bu hafta netlik kazanacak.İtalya’ya giden yönetici Işıtan Gün’ün bu transferi olumlu sonuçlandırması bekleniyor.

Sassuolo ile görüşmelerin devam ettiği Kaan transferini bu hafta olumlu sonuçlandırmayı hedeflediği belirtildi.

Transfer yasağı krizi!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti. Kadrosunu güçlendirmek için transferde düğmeye basan sarı-kırmızılı kulüp Oğulcan Çağlayan transferi sebebiyle kriz yaşıyor. Tahkim Kurulu transfer yasağı ile ilgili kararını verdi.

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ın transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rize ile yaptığı opsiyonlu sözleşmenin uzatılmasını kabul etmemiş, normal sözleşmesini tamamlamadan takımdan ayrılmıştı. Bunun üzerine Karadeniz kulübü, başarılı futbolcudan şikayetçi olmuştu.

CİM BOM MAHKEMEYE TAŞIDI

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Çaykur Rize’ye 1 milyon 200 bin euro ödenmesine hükmetmiş, Tahkim Kurulu da bunu onamıştı. Bunun üzerine Cim-Bom, kararı Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı.

RİZE'DEN TRANSFER YASAĞI TALEBİ

Çaykur Rize de, Galatasaray’a transfer yasağı ve Oğulcan’ın lisansının vize edilmemesini talep etti ve bu istek TFF tarafından kabul gördü.

ART ARDA İTİRAZ

Galatasaray transfer yasağına karşı çıktı, TFF Yönetim Kurulu ise bu itirazı reddetti. Cim-Bom bu karar için de Tahkim’in kapısını çaldı.

YASAK KALDIRILDI

Kurul, transfer yasağının tatbik edilebilmesi için kesinleşmiş bir kararın bulunmadığına karar verdi, transfer yasağının kaldırılmasına hükmetti, paranın ödenmeme talebini ise kabul etmedi.

 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2021 10:11

İLGİLİ HABERLER