Spor
  • 12.10.2005 03:11

GALATASARAY'DA KRİZ BİTMİYOR!..

Galatasaray’da yönetim içinde yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Son günlerde yaşanan İkinci Başkan Ergun Gürsoy krizi tatlıya bağlanırken şimdi de Başkan Yardımcısı Turgay Kıran krizi patlak verdi.

Ergun Gürsoy’un, “Fenerbahçe bizi her alanda geçti.” sözünü protesto eden ve bundan sonra yönetim kurulu toplantılarına katılmama kararı alan Turgay Kıran’a Başkan Özhan Canaydın sert çıktı.

Mecidiyeköy’deki önceki gün yapılan toplantıda Turgay Kıran’ın bundan sonra yönetim kurulu toplantılarına katılmayacağını öğrenen Başkan Canaydın, “Şampiyonluk yolunda bu tür olaylar takımı yıpratır. Eğer Turgay Kıran, yönetim kurulu toplantılarına katılmayacaksa o zaman gereğini yapsın.” diyerek bir anlamda istifasını istedi. Canaydın’ın hakkında yaptığı konuşmayı öğrenen Kıran, “Yönetim kurulunda başkanımız toplantılara katılmayacağım için benden gereğini yapmamı istemiş. Ben de başkanımızla konuşup, ne yapmam gerektiğini soracağım. Ondan alacağım cevaba göre de ne gerekiyorsa yapacağım.” açıklamasını yaptı. Galatasaray futbol takımı ligde zirvede yer alırken yönetim içinde yaşanan bu olumsuz gelişmeler camianın önde gelen isimlerini tedirgin ediyor.

/Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER