Spor
  • 10.10.2008 10:24

GALATASARAY'DA RİJKAARD SÜRPRİZİ!...

Menajerler, tartışılan Skibbe’nin yerine Galatasaray’a Hollandalı hocayı önerdi
Ünlü teknik adamın menajeri Sören Lerby, sarı-kırmızılı kulüple temasa geçerek ‘Rijkaard’ı size getirebilirim’ dedi. Adnan Polat teklife sıcak bakarken, geçen sezon Barcelona’dan gönderilen Hollandalı hoca UEFA’da alınacak kötü sonuçlar düşünülerek yedekte tutuluyor
Barcelona’da 4 kupa kazandı
CİM-BOM’A sürpriz aday. Teknik Direktör Skibbe’nin tartışıldığı Sarı-Kırmızılılar’da Hollandalı hoca Frank Rijkaard ismi gündeme geldi. Skibbe’nin gönderilmesini isteyen Yönetici Haldun Üstünel’e ‘Sakatlar çok. Bu aşamada hocayı görevde almak haksızlık olur’ diyen Başkan Adnan Polat’a ilginç bir teklif yapıldı. Galatasaray ile temasa geçen Menajer Sören Lerby, ‘Rijkaard’ı size getirebiliriz?’ dedi.
Bayram Tutumlu devrede
İSPANYA’DA yaşayan ve bu ülkede çalışan Menajer Bayram Tutumlu’nun da Polat ile görüşüp ‘Rijkaard Barcelona’dan ayrıldı ama 5 yılda 2 kez İspanya, 1 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu, İspanya Süper Kupası’nı aldı. Galatasaray’a gelmesi için ben onu ikna edebilirim’ dediği bildirildi. Tutumlu’nun Hollandalı hocaya Galatasaray’la ilgili bir kaset gönderdiği de belirtildi.
Parası Telekom’dan
RİJKAARD ile çalışmaya sıcak bakan Polat, B Planı olarak ünlü hocayı yedeğe aldı. UEFA’da gruptaki ilk maçta kötü bir sonuç alınması halinde Başkan bu planı yürürlüğe sokacak. Polat, Rijkaard transferini de Türk Telekom’dan inşaa edilen stadın isim hakkı için gelecek olan parayla finanse etmeyi düşünüyor. Vedat YANGIN
Üstünel’in Terim aşkı
ASLAN’DA Fatih Terim tekrar gündemde... Adnan Sezgin’in getirdiği Skibbe’yi baştan beri istemeyen Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Bursa yenilgisinden sonra Terim ile görüştü. Terim, pazartesi 13.00’te 12 spor yazarıyla Swissotel’de yemek yerken, 12.00’de otele giden Üstünel ve Yalçındağ ‘Bizi kurtar hocam!’ dedi. Terim ‘Milli maçlar sonrası konuşalım’ yanıtı verdi. Fatih Hoca’nın bu teklifi, federasyon ile yapacağı sözleşmede koz olarak kullanacağı, 2 maçtan 6 puan alınması halinde ‘Galatasaray ve Milli Takım’ı birlikte çalıştırayım’ diyeceği ileri sürüldü. Ama federasyon buna kesinlikle karşı çıkıyor.
Kadıköy’de final oynarız
CeBIT Fuarı’na katılan futbolculardan Ümit, ‘UEFA’da gruptan çıkıp, Şükrü Saracoğlu’na kadar gideriz’ dedi
CİM-BOM’DAKİ ‘Kadıköy’de final oynarız’ iddiasını kaptan Ümit Karan da tekrarladı. Sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet dün CeBIT Fuarı’nda, sponsorları Avea’nın standını ziyaret etti. Ümit, sorular üzerine UEFA Kupası’nda iyi bir gruba düştüklerini dile getirip ‘Gruptan çıkacağımızı ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nda final oynayacağımızı düşünüyorum. Ligde de hedef en üstte olmak. Rakipler bizi ilgilendirmiyor’ dedi.
Taraftarların yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu ziyarette Lincoln, Ümit Karan, Hasan Şaş, Emre Aşık, Emre Güngör, Volkan, Orkun, Yaser, Semih ve Murat Akça, imzaladıkları forma ve futbol toplarını dağıttı.
İşimizi erken bitirmeliyiz
GALATASARAY Teknik Direktörü Skibbe, UEFA’da gruptan çıkmak için İstanbul’da 2’de 2 yapmaları gerektiğini söyledi. Alman hoca ‘Son hafta maçımız yok. Bu nedenle işimizi erken bitirmeli, son maçlara bırakmamalıyız. Güzel başlamak önemli. Ama Olympiakos hafife alınacak takım değl’’ dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER