Spor
  • 25.1.2022 12:02

Galatasaray'da savunmaya İspanyol yıldız geliyor...

Bu sezon Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray takımında temizlik harekatı başladı. Yeni teknik adam Domenec Torrent, takımın zayıf yönlerini tespit etti ve ona göre adım atmaya başladı. Galatasaray'da ikinci ayrılık da gerçekleşti ve oyuncu ülkesine döndü. Diğer yandan savunmaya takviye yapılacak ve İspanyol yıldıza teklif götürüldü. 

Süper Lig'de küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı 3'e inen Galatasaray kabus gibi bir sezon geçiriyor. Trabzonspor maçının ardından öfkeli taraftar yönetimi yine istifaya davet etti. İspanyol hoca Domenec Torrent, Galatasaray ile çıktığı 3 maçı da kaybetti.

TORRENT'İN İLK HEDEFİ FİZİK GÜCÜNÜ ARTIRMAK

Torrent, takımdaki zayıf yönleri tespit ederek çalışmalara başladı. Taraftar küme düşme hattı ile matematik hesapları yapmaya başlarken, Torrent lige verilen arada takıma fizik çalıştırıp kalan haftalarda yükselişe geçme hedefinde.

Yeni teknik direktörü Domenec Torrent'le çıktığı 3 maçı da kaybeden Galatasaray, ilk golü bulan taraf olmasına rağmen skoru koruyamıyor. "75. dakikadan sonra oyundan düşüyoruz. Fiziksel çalışmalar yapmalıyız'' tespitinde bulunan İspanyol teknik adam, lige verilen arada 10 gün boyunca oyuncularına kondisyon yüklemesi yapacak.

ARDA, BABEL VE FEGHOULİ'YE İŞ DÜŞECEK

Tecrübeli hocaya göre fiziksel güçsüzlüğün ardından takımın ikinci sorunu mental öz güven problemi. Bu noktada da tecrübeli isimler Arda, Babel ve Feghouli'ye iş düşecek. Genç oyuncuların özel konuşmalarla moral olarak toparlanmaları sağlanacak.

21 PUANLIK REKOR KAYIP

Galatasaray bu sezon öne geçtiği maçlarda tam 21 puan kaybetti. Skoru tutamayan sarı-kırmızılı takım, 5 yenilgi, 3 beraberlikle kaderine razı oldu. İlk yarısını 2-1 önde kapattığı maçta Kasımpaşa ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

G.SARAY ÖNE GEÇTİĞİ MAÇLARI KAYBETTİ

İlk golü atan taraf olmasına rağmen Beşiktaş'a ve Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Geriye düşmesine rağmen 2-1'i bulduğu Altay'a bir puan verdi. Torrent yönetiminde öne geçtiği 3 karşılaşmada Hatay'a 4-2, Kasımpaşa'ya 3-1, Trabzon'a 2-1 kaybetti.

YEDLİN'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Dolu olan yabancı kontenjanını geçen hafta Assunçao'yu göndererek açan Galatasaray dün de DeAndre Yedlin'in sözleşmesini feshetti.

BECKHAM'IN TAKIMINA GİTTİ

Takım arkadaşları ve Florya personeli ile vedalaşan ABD'li sağ bek, ülkesine döndü ve David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'ye gitti.

LUYİNDAMA ANTWERP'E KİRALANACAK - OĞULCAN DA AYRILMAK İSTİYOR

Yedlin'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuya 1.5 yılda vereceği 1.6 milyon Euro'dan tasarruf etti. Luyindama'yı Belçika ekibi Antwerp'e kiralamaya hazırlanan G.Saray'da Oğulcan Çağlayan da ayrılmak istiyor.

SAVUNMAYA İSPANYOL YILDIZ: ALVARO GONZALEZ

Assunçao ve Yedlin'i gönderen, Luyindama ile de yolları ayıracak olan Cimbom, savunmaya takviye yapacak. Sarı-kırmızılılar bu yönde Marsilya'nın 32 yaşındaki İspanyol stoperi Alvaro Gonzalez için kiralama teklifinde bulundu.

ALVARO GONZALEZ BU HAFTA İSTANBUL'A GELECEK

Tecrübeli oyuncu bu sezon Fransız ekibinde 10 maçta forma giydi. Galatasaray, 1.5 yıllığına kiraladığı Gedson Fernandes'i de bu hafta İstanbul'a getirecek.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.1.2022 12:14

İLGİLİ HABERLER