Spor
  • 27.7.2007 00:32

GALATASARAY'DA SEYİRCİSİZ MAÇLAR İÇİN ÖZEL HAZIRLIK: SESSİZLİĞE ALIŞIYORLAR!..

İSTANBUL - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama cezasına alışmaya çalışıyor.
     Sarı-kırmızılılar, bu akşamki antrenmanı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirirken, iki takım halinde çift kale maç yaptı.
     Antrenman maçında Orkun, Sabri, Bouzid, Song, Volkan, Arda, Lincoln, Linderoth, Ayhan, Serkan ve Ümit'ten oluşan yeşil takım, Fırat, Servet, Emre, Tomas, Anıl, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Hasan Şaş, Ferhat, Okan ve Özgürcan'dan oluşan kırmızı takımı 7-2 yendi.
     20'şer dakikalık 2 devre halinde yapılan maçta galip takımın gollerini Song, Lincoln (3), Serkan ve Ümit (2) atarken, kırmızı takımın golleri ise Ferhat ve Özgürcan'dan geldi.
     Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenman maçında yeni transferlerden Lincoln, sergilediği oyunla adeta şov yaptı. Brezilyalı oyuncu, ara pasları, asistleri ve attığı 3 golle müsabakaya damgasını vurdu.
     Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, maç sonrası yaptığı açıklamada, mevcut kadrodan 3-4 oyuncunun daha gönderilebileceğini söyledi.
     Alman çalıştırıcı, transferlerle ilgili yorum yapmak istemediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     ''Şu an zaten 6 yabancı oyuncumuz var. Eğer alacaksak bu yerli bir futbolcu olmalı. İyi düşünmemiz gerekiyor. Yoktan varedemeyiz. Önümüzdeki dönemde 3-4 arkadaşla daha yolları ayırabiliriz. Şu an herhangi bir gelişme yok.''
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:11

İLGİLİ HABERLER