Spor
  • 11.7.2014 21:15

Galatasaray'da şok ayrılık

CEYHUN'LA DA YOLLAR AYRILDI

Galatasaray’da bugün çok hareketli saatler yaşandı.

10 futbolcusunu kadro dışı bırakıp Avusturya kampına götürmeme kararı alan Galatasaray'da Ceyhun Gülselam ile de yollar ayrıldı. Mancini’nin raporunun yansımaları ile Engin, Sabri, Gökhan gibi Mancini ile yıldızı barışmayan futbolcuları kadro dışı bırakan Galatasaray’da Ceyhun Gülselam ile de yollar ayrıldı.

Mancini’nin birçok kez forma verdiği ancak Mayıs ayında kontratı sona eren ve Galatasaray’dan haber bekleyen Ceyhun Gülselam’a da teşekkür edildi ve kendisine önümüzdeki sezon kadroda düşünülmediği belirtilerek yeni bir teklif yapılmadı.

SAHAYA İNDİ OYUNCULARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Galatasaray teknik ditrektörü Prandelli 17:00'de başlayan antrenmanda futbolcularla tanıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saha ortasında etrafına oyuncuları toplayan İtalyan hoca tek tek ekibini tanıttıktan sonra, "Buraya şampiyonluk için geldim. Hepimiz şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Sayın Başkan'a Galatasaray'ı şampiyon yapacağımızı belirttim ve bunun üstüne konuştum. Bundan sonra hepimiz bu hedef için kenetleneceğiz" dedi.

İtalyan teknik adamın antrenman boyunca oyuncularla yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmazken tatil döneminde gözünden ameliyat olan Semih'le de konuşan Prandelli, bu oyuncuya durumunu sordu. Galatasaray'ın antrenmanına izinli olan Muslera, Melo, Sneijder, Chedjou, Burak ve Selçuk katılmazken, kadro dışı bırakılan Sabri ve diğer oyuncular da antrenmanda yer almadı.

Sezonun daha ilk antrenmanını aşırı sıcak altında 1,5 saat tutan Prandelli, oyuncuları topla da çalıştırdı çift kale maç da yaptırdı. Antrenman temposunun yoğunluğu ve aşırı sıcak sonunda genç oyuncu Emre Tosun antrenman sonrasında fenalık geçirdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:26

İLGİLİ HABERLER