Spor
  • 14.6.2021 11:29

Galatasaray'da Soner Gönül sürprizi...

Galatasaray seçime giderken bir diğer taraftan transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.Fransızlar'ın gözü Kerem'de... Önceki sezon 24 Erzincanspor'la 2.Lig'e çıkma mücadelesi veren Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a transfer olmuş ve çok kısa sürede A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Fransız ekibi Marsilya da, EURO 2020 kadrosunda da yer alan 22 yaşındaki oyuncunun peşine düşmüştü.

EURO 2020'de izleyecekler

İtalya maçında Marsilya scoutları tribünde yer alırken, Kerem o karşılaşmanın kadrosuna alınmamıştı. Buna rağmen bir başka Fransız temsilcisi Lyon'un da başarılı futbolcu için devreye girdiği ve EURO 2020 boyunca bu iki ekibin gözlemcilerinin Kerem'i yakından takip edeceği öğrenildi.

SOL BEKE ALTERNATİF: SONER GÖNÜL

Galatasaray, bu sezon TFF 1.Lig'de Keçiörengücü formasıyla 34 maçta 3 gol ve 4 asistle oynayan sol bek Soner Gönül’e kanca attı. Sarı-Kırmızılı altyapısından yetişen 24 yaşındaki Soner’i, Cim Bom 11'i zorlayacak rotasyon oyuncusu olarak düşünüyor. Soner'in, Ankara temsilcisiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

ROMDHANE İÇİN 5 MİLYON EURO İDDİASI

Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk hamleleriyle transfere giren Cim Bom için Tunus basınından bir iddia geldi. La Presse'te yer alan habere göre Galatasaray, Espeance'te görev yapan Ben Romdhane için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 21 yaşındaki orta saha Tunus'ta geleceğin yıldızı olarak görülüyor.

ALAVES HALİL İÇİN DEVREDE

Devre arasında Brentford'dan kiralanan Halil Dervişoğlu, Aslan'da gösterdiği performansla A Milli Takım'la EURO 2020'ye gitmişti. Cim Bom, genç oyuncunun bonservisi için İngiliz ekibiyle görüşürken, İspanyol ekibi Alaves'in de transfer yarışına dahil olduğu kaydedildi.

MORENO'DA UFAK PÜRÜZLER!

Sol bek transferi için rotasını İspanya'ya çeviren Aslan, Real Betis'ten Alex Moreno için görüşmelere başlamıştı. Taraflar arasındaki pazarlıklarda büyük mesafe katedildiği öğrenilirken, artık sadece ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi. İspanyol oyuncunun geleceği kısa süre içerisinde netlik kazanacak

Güncellenme Tarihi : 14.6.2021 11:35

İLGİLİ HABERLER