Spor
  • 5.10.2005 03:32

GALATASARAY'DA SONG KAÇIŞ HAZIRLIĞINDA!..

G.Saray’da rahatsız olan yıldız oyuncuya 3 Fransız kulüp temasa geçti. Yönetimin bu oyuncuya alacaklarını zamanında ödememesi durumunda Song ocak ayında sarı kırmızılı takımla yollarını ayıracak.

G.SARAY’da ikinci bir şok daha kapıda. Geçen sezon sonu Ribery’nin Marsilya’ya gitmesiyle yaşanan kriz şimdi Song için geçerli. Ribery’nin Cimbom’dan ayrılmasında başrolü üstlenen menajer Bruno Heidersfield bu kez de gözünü Rigobert Song’a dikti. Ünlü menajer, Kamerunlu oyuncu ile milli takıma gitmeden önce telefonla temas kurdu, kendisini Marsilya başta olmak üzere Lyon ve Lens kulüblerinin istediğini söyledi. G.Saray’la sorunu olan Song’un aklını çelmeye başladı.

Söz verilmişti

Eylül ayı içinde Song ile Gerets’in bir maç sabahı öncesi yaptığı kavga üzerine ikili hala birbirleriyle dargın. Bu tatsızlıkla birlikte yönetimin para konusunda da sözlerini yerine getirmemesi bardağı taşırdı. Yıldız futbolcu, Gerets’i para konusunda yönetim ile ara bulucu olmaya çalıştığı dönemde, ‘Hocam, senin araya girmene gerek yok. Ben kendi sorunumu hallederim’ diyerek terslediği ve huzursuz olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Kamerunlu futbolcunun takım içinde arkadaşlarına ve yakın çevresine de, ‘Ben nasıl görevimi yerine getiriyorsam, kulüpte bana karşı görevini tam olarak yerine getirmeli. Bana sezon başında tüm ödemeler gecikmeyecek diye söz verildi’ diyerek huzursuzluğunu herkesin içinde açıkca ortaya koymaya başladığı ifade edildi.

Ribery’i gibi olmaz

Dürüstlüğü ile tanınan Song’un yaşadığı huzursuzluklardan sonra ayrılmayı ciddi anlamda düşündüğü, ‘Gerets ile aramızda bir huzursuzluk var. Bu doğru. Para sorunları da eğer böyle devam ederse Ocak ayında konuşuruz. Sorunlarımı biliyorsun. Fakat ben Ribery’i gibi gitmek istemem. Burada sevilen bir oyuncuyum. Takıma ihanet etmem. Kimseye yanlış yapmam. Sıkıntılarım devam ederse söyler açıkca giderim. Biraz bekleyelim. Böyle giderse ayrılırım. Kararıma göre teklifleri konuşuruz’ diyerek Bruno’dan ocak ayına kadar süre istediği belirtildi. 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER