Spor
  • 13.12.2019 20:55

Galatasaray'da Steven Nzonzi depremi

Galatasaray'da Fransız oyuncu Steven Nzonzi, disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Steven Nzonzi, son antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır "denildi.

Galatasaray'da Nzonzi neden kadro dışı bırakıldı?

Galatasaray'da yaşanan son dakika Steven Nzonzi gelişmesi gündeme bomba gibi düştü. Fernando'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından Roma'da büyük umutlarla kiralanan fakat Sarı Kırmızılı forma altında vasatı aşamayan Fransız yıldız, Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaramadı ve gözden çıkarıldı. Taktik çalışmasında yedek kadroda olan ve sebepsiz yere idmanı terk eden Nzonzi'nin bu tavrı ise sonu oldu.

Avrupa kupalarına kötü sonla veda eden, Süper Lig'de istikrarsız bir görüntü ortaya koyan Galatasaray’da sular durulmuyor. Sarı Kırmızılı ekip, Fransız futbolcunun son antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı açıkladı.

Sezon başı Fenerbahçe'nin de çok istediği Steven Nzonzi transferini bitiren Galatasaray, 2018 yılında Fransa ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan ismi kadroya monte ederek büyük büyük bir başarı ortaya koymuştu. Fakat işler yolunda gitmedi. Roma'dan kiralanan Nzonzi, sergilediği performansla vasatı aşamadı.

PSG maçının ardından büyük tepki çekti

Daha önce 6-0 sonuçlanan Real Madrid maçının 46.dakikasında oyundan alınan, o karşılaşmanın ardından ligde Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında yedek kulübesinde oturan Nzonzi PSG karşısında sergilediği performans yine hayal kırıklığına neden oldu.. Tecrübeli ismin PSG maçının ardından kendisine sorulan sorulara umursamaz bir tavırla cevap vermesi ise fitili ateşleyen olay oldu.

Galatasaray'da maçla ilgili görüşleri sorulan Nzonzi'nin cevabı, "Sadece kaybettik" oldu. Kalan iki kulvardaki duruma ilişkin görüşleri sorulan Fransız isim, "Kazanmak istiyoruz" derken taraftarın büyük tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı.

Sebebsiz yere antrenmanı bıraktı

Avrupa'da kabus yaşayan ve gözünü Süper Lig'e çeviren Galatasaray, Ankaragücü maçı hazırlıklarına hız kesmeden başlarken bugün kritik mücadelenin taktik provası yapıldı. Fatih Terim tarafından çift kale maçta yedek kadroda yer alan Nzonzi, bu karardan pek memnun kalmadı. İsteksiz bir görüntü ortaya koyan Nzonzi, sebebsiz yere antrenmanı bırakınca kadro dışı bırakıldı.

Gaziantep maçında ipler gerildi

Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep'e konuk olan Galatasaray, karşılaşma öncesi Steve Nzonzi'nin moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenmişti. Maçtan 1.30 saat önce soyunma odası yerine direk yedek kulübesine giden Nzonzi, yarım saat tek başına oturmuştu. Yine Gaziantep maçının devre arasında elleri belinde bekleyen tecrübeli oyuncu, ısınmamış ve teknik heyetin tepkisini çekmişti. Zorlu deplasmanda mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Nzonzi, forma şansı bulamamıştı.

Galatasaray'da paylaşılan antrenman fotoğrafında Fatih Terim'in tavırları dikkat çekti.

Galatasaray paylaştı! Fatih Terim...

Fransız orta saha Steven Nzonzi'nin antrenmanda disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kaldığını açıklayan Galatasaray, bu açıklamanın hemen ardından ise antrenman fotoğraflarını paylaştı.

Twitter'dan paylaşılan fotoğraflarda teknik direktör Fatih Terim'in pozu ise oldukça dikkat çekti.

Terim, oldukça sinirli gözükürken sosyal medyada da tecrübeli teknik direktörün bu fotoğrafı çok konuşuldu.

Galatasaray taraftarları, bu fotoğraf için ''Fatih Terim operasyon başlattı.'' yorumlarında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 13.12.2019 21:25

İLGİLİ HABERLER