Spor
  • 17.1.2014 15:25

Galatasaray'da transfer bitmedi

Galatasaray basın sözcüsü Şükrü Ergün, takımın durumu, geleceği ve transferler konusunda açıklamalarda bulundu.

İşte Şükrü Ergün'ün açıklamaları;

Alex Telles'in transfer süreci sancılı geçti ancak sonuca vardık. Oyuncumuz bu akşam İstanbul'a geliyor. Transfer sezonu bitmeden transfer sezonu bitmiyor. Hocamız isterse transfer yaparız. Transfer görüşmelerimiz olumlu şekilde devam ediyor. Yakın zamanda transferlerimizi açıklayacağız.

Mancini çok başarılı bir dönem geçirdi. Kısa zamanda takıma uyum sağladı. İkinci yarı çok farklı bir Galatasaray izleyeceğiz. Takımın çatısı oturmuştu yaş ortalamamız biraz yüksekti bu transferlerle bu sorunu hallettik.

Yabancı sınırı değişecek. Mahkeme kararına kalmadan TFF'nin bu kararı alması gerekir. Bruma'nın sakatlığı çok üzücü oldu. Mancini ona daha fazla forma şansı vermeyi planlıyordu en kısa zamanda toparlar umarım.

Chelsea karşımıza çıkabilecek en uygun rakiplerinden biriydi. Tabi ki bu Chelsea'nin kolay bir rakip olduğu anlamına gelmez. İşimiz zor. Drogba'dan tur için faydalanacağız.

İlk devrenin sonlarına doğoru takıma gösterilen ilgi için taraftarımıza teşekkür ediyorum.Biz onlarla başarıya ulaşacağız.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER