Spor
  • 20.5.2004 00:47

GALATASARAY'DA TRANSFER REZALETİ!..

Seçildiği günden bu yana el attığı her konuda hüsrana uğrayan yönetim, transferde de geride kaldı. Başkan Özhan Canaydın, oyuncu alamayacağını anlayınca rotasını Fener ve Beşiktaş'ın gönderdiklerine çevirdi.

İLK HEDEF F.BAHÇE

G.Saray, bir zamanlar F.Bahçe'nin en iyi futbolcularına el atardı. Oysa şimdi, Sarı-Lacivertliler'in gözden çıkardığı isimlerin peşinde koşuyor. Başkan Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım ile biraraya gelip, şampiyonun gelecek sezon kadrosunda düşünmediği isimlere talip olduğunu bildirdi.

KAPIYA KONANLARIN PEŞİNDE

F.Bahçe'de geldiğinden bu yana bekleneni veremeyen Rebrov, tribünden maç seyreden Tomas ve Petkov'u almayı düşünen Canaydın, "Fair-Play" gereği Yıldırım'dan bu oyuncular için izin istedi. G.Saray Başkanı, böylece efsane kadro kuracağım derken yerle bir ettiği takımının geleceğini de karatma yolunda adım attı.

ZAGO DA LİSTESİNDE

Özhan Canaydın'ın süper transferleri bu üçlüyle de bitmiyor. Avrupa'nın yıldızlarını alacağını söyleyen Canaydın, Beşiktaş'ın sözleşmesini yenilemedği Zago'ya da kanca atmış durumda. Bu oyuncunun transferinin, kendisine ödenecek paranın bulunması halinde kısa sürede tamamlanacağı iddia ediliyor.

Elde de starlar var!

Cim-Bom'un işbilmez yönetimi, şimdi de daha birkaç ay önce kapı önüne koyduğu isimleri umut olarak lanse etmeye çalışıyor. Takımın zaten yıldızlar topluluğu olduğu söyleyen yönetim, fazla takviye gerekmediğini iddia ediyor

KOVDUKLARINA SARILDI

G.Saray futbol takımı sezonu tarihin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Ancak yönetim, transfer için para bulamayınca, eldeki mevcutları star oyuncu gibi göstermeye çalışıyor. Özhan Canaydın daha dört ay önce Terim'in isteği ile kapı önüne koyduğu isimleri ön plana çıkarıyor.

STAR YAPMA ÇABASI

Yılbaşında kadro dışı bırakılan Arif, Hakan Ünsal, Baliç gibi isimler yeniden parlatılıp yıldız yapılmaya çalışılıyor. Düne kadar gönderilecekler arasında sayılan bu oyuncular, yönetimin transfer yapamaması üzerine yeniden gündeme getirilip star muamelesi görmeye başlıyorlar.

Ergun Gürsoy'a tepki

G.Saray'da futbolun patronu Ergun Gürsoy'un transfer yapmamalarının önemli olmadığını, rakiplerinin de henüz harekete geçmediği söylemesi tepkilere neden oldu. Camia Gürsoy'a takımın durumunu hatırlatıyor

RAKİPLER İŞİ BİTİRİYOR

Ergun Gürsoy, transferde geri kaldıkları iddialarına kızıp, "Rakiplerimiz de adam almadılar" dedi. Bu söz hem kendisine gülünmesine neden oldu hem de ligdeki durum yüzünden tepki çekti. Gürsoy'un "Daha alamadılar" dediği rakiplerinden F.Bahçe sezonu şampiyon bitiren bir kadroya sahip. Üstelik Alex'in işini de bitirdi, diğer imzalar da sırada.

HİÇBİR HAZIRLIKLARI YOK

Beşiktaş'ın ise daha ortada yönetimi olmamasına rağmen başkan adayları hem oyuncu hem de teknik direktör adaylarını belirleyip açıkladılar bile. Kongre sonrası hemen imzalar atılacak. Oysa G.Saray'da yönetim engeli de yok. Üstelik yerlerde sürünen takımın ciddi revizyona ihtiyacı var. Ama görünen o ki bu konuda da hiçbir hazırlık yok

Mondi de kaçacak

G.Saray'da, Hagi'nin kalmasını istediği tek yabancı olan Mondragon'un, gitme ihtimali belirdi. Yönetimin ücretinde indirim istediği Kolombiyalı kaleci'nin menaceri, İngiliz devi Liverpool ile temasa geçti

MENACERİ ANLAŞTI

İngiltere Premier Ligi'nin dev takımlarından Liverpool, Mondragon'a kancayı taktı. Daha önce de istediği Kolombiyalı kalecinin G.Saray'da yaşadığı sorunlar nedenile ayrılmak istemesi üzerine harekete geçen Liverpool, menaceri ile transferin şartlarını konuştu ve prensipte anlaşmaya vardı.

İNDİRİME YANAŞMIYOR

Mondy'nin, ücretinde indirim isteyen G.Saray yönetimi ile anlaşmamasının altında da Liverpool ile olan temaslarının yattığı belirtildi. Mondragon'un sözleşmesinin feshedimesi halinde Liverpool'a imza atacağı ve G.Saray'dan aldığı 1,3 milyon dolar yerine 2,2 milyon dolara İngiliz ekibiyle anlaşacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:14

İLGİLİ HABERLER