Spor
  • 10.1.2014 12:16

Galatasaray'da transfer zirvesi

Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Sportif Koordinatör Bülent Tulun ve A Takım İdari Menajeri Cenk Ergün ile birlikte otele gelen Başkan Ünal Aysal’ı burada Teknik Direktör Roberto Mancini, Futbol İdari Koordinatörü Tomas Ujfalusi, yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel karşıladı. Başkan Ünal Aysal burada transferler konusunda Mancini ve teknik heyetle görüşmelerde bulundu.

Alex Telles konusu

Bu toplantıda özellikle Alex Telles transferinin masaya yatırıldığı ve izlenecek yolun belirlendiği ifade ediliyor. Alex Telles'in menajeri Fernando Otto'nun Galatasaray'a 48 saatlik bir mühlet verdiğini açıklaması ve yine Mancini'nin Alex Telles'i çok istiyor demesinin üzerine bu toplantının gerçekleşmesi zamanlama açısından da çok manidar.

Mancini Alex Telles'i istiyor

Başkan Aysal'ın 'Mancini Telles'i çok istiyor. Sanıyorum bir kaç güne açıklarız' demesinin üzerine gelinen son durum hem Galatasaray taraftarını hem de Mancini'yi rahatsız ettiği biliniyor. Görüşmede Alex Telles transferi konusunda ki detayların teknik heyetle paylaşıldığı ve bugün transferde olumlu ya da olumsuz önemli gelişmeler olabileceği aktarılıyor.

Ayrıca Mancini'nin Alex Telles transferi konusunda isteğini bir kez daha dile getirdiği de gelen haberler arasında. Taffarel'in de görüşme sırasında Alex Telles'in son durumu hakkında yöneticilere bilgi verdiği aktarılıyor. Başkan Aysal'ın burada transferde yaşanan pürüzleri çözemediklerini ve Gremio kulübünün kendi tekliflerine olumlu cevap vermediğini aktardığı söyleniyor.

Gönderilecekler belli

Amrabat ve Dany için görüşmelerde bulunan yönetimin bu oyuncular hakkında da Mancini ile görüştüğü ve en kısa sürede takımdan ayrılacaklarını söylediği belirtiliyor.

Salih, Umut , Veysel ve Tarık

Yerli transferi hakkında da teknik heyete son durum hakkında bilgi veren yönetimin Salih transferi için Kayserispor'la bugün yapacakları görüşme sonrasında transferi tamamlamak istediklerini söylediği ifade edilirken Veysel Sarı ve Tarık için de son kez teknik heyetin görüşlerini aldığı aktarıldı.

Mustafa Göksel - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:36

İLGİLİ HABERLER